slapuke vip parašė:
Na nevisos ir ima piniga,kazkuri tai atsisake cia pazystamai,o jei anyta turi tegul ir duoda ,jei norias tai ne negalvojau duoti,nes nematau uz ka, o padekot re…
Na ta wat ir as uz tai...
Jau geriau mazyliui I kraiteli...
slapuke vip parašė:
Na nevisos ir ima piniga,kazkuri tai atsisake cia pazystamai,o jei anyta turi tegul ir duoda ,jei norias tai ne negalvojau duoti,nes nematau uz ka, o padekot re…
Na ta wat ir as uz tai...
Jau geriau mazyliui I kraiteli...
Bondzorno parašė:
Na ta wat ir as uz tai...Jau geriau mazyliui I kraiteli...
![]()
Bent jau mano atveju niekas ten nesokinejo aplink mane ,elgesi siaip sau, prasiau i vone ,kad skausma nuimtu sake turi skaudet ir kentek,pinigeliai skausmo irgi nenuims
o vat kad vaikeliui i kojine tai geriau,nes norisi vaikui ir zaisliuka nupirkt geresni, o jie kainuoja tai nemazai jei koks lavinimo ir pan. uz mus nepagimdys nei daktare nei akusere
slapuke vip parašė:
Bent jau mano atveju niekas ten nesokinejo aplink mane ,elgesi siaip sau, prasiau i vone ,kad skausma nuimtu sake turi skaudet ir kentek,pinigeliai skausmo irgi nen…
na matysim...as tik labiausiai bijau,kad reksiu....
wa ko nenoriu
Bondzorno parašė:
na matysim...as tik labiausiai bijau,kad reksiu....wa ko nenoriu
![]()
rek jei noeresi
as is pradziu nerekiau,o kai jau neislaikiau pradejau zviegt tai lengviau buvo ir greit isstumiau
slapuke vip parašė:
Bent jau mano atveju niekas ten nesokinejo aplink mane ,elgesi siaip sau, prasiau i vone ,kad skausma nuimtu sake turi skaudet ir kentek,pinigeliai skausmo irgi nen…
Na kai gauna lituku, tada sokineja aplinkui ir i vonia nei prasyt nereikia, pacios pasiulo
Manau priklauso nuo gydytojos ir nuo situacijos. As asmeniskai uz tai, kad geriau "palepinti"gydytojos kisene ir paciai maziau kenteti...
ssnaigess parašė:
Na kai gauna lituku, tada sokineja aplinkui ir i vonia nei prasyt nereikia, pacios pasiuloManau priklauso nuo gydytojos ir nuo situacijos. As asmeniskai uz tai…
Wajej...mes diena I diena turetume gimdyti...
as maniau jau cia nera nestukiu TD is Marijampoles....
Gal susitiksim...
ssnaigess parašė:
Na kai gauna lituku, tada sokineja aplinkui ir i vonia nei prasyt nereikia, pacios pasiuloManau priklauso nuo gydytojos ir nuo situacijos. As asmeniskai uz tai…
kiekvienam rinktis duoti ar ne
bet uz tad lb graziai per nesciuju kursus pasneka viska daro kad neskaudetu leidzia vone ir t.t o is tikruju uzdaro duris ir sedek...gaila kad zmones dirba toki darba tjp atmestinai
Bondzorno parašė:
Wajej...mes diena I diena turetume gimdyti...as maniau jau cia nera nestukiu TD is Marijampoles....
Gal susitiksim...
![]()
Aha, geras
Tikekimes, kad susitiksim
Na ir kaip sekasi laukti mazylio? Beja ir man nusimato berniukas, ryt einu echo, tai tikiuosi uztvirtins sia zinia
slapuke vip parašė:
kiekvienam rinktis duoti ar nebet uz tad lb graziai per nesciuju kursus pasneka viska daro kad neskaudetu leidzia vone ir t.t o is tikruju uzdaro duris ir sedek…
As dar nebuvau tuose kursuose, bet sakiau gal reikes nueiti. Ar verta ten eit, ar nelabai?
Na zinai, gydytojai jau "pagede", jie priprate gauti. As labiausiai bijau to ilgo kankinimo. Pati tai viska galiu iskenteti, bet va del maziuko baisu, kad nepridustu ir t.t.
ssnaigess parašė:
As dar nebuvau tuose kursuose, bet sakiau gal reikes nueiti. Ar verta ten eit, ar nelabai?
na priklauso kas papuola destyti tuos kursus,bet mano atveju tai nuejau man nieko naujo nepapasakojo, viska zinojau is draugiu kurios turi vaikelius ir interneto. Nuejom i kambariuka toki tai tiesiog sako klauskit kas domina ir tiek , tokio pasakojimo tai nebuvo,tiesiog atsake i klausimus ir palatas ,gimdyklas parode,jei turi laisvo laiko gali nueiti del idomumo
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai