karolina januliene parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamyteskaip ir visos jungiuosi prie kovinuku mes ir laukiam sesytes ar broliuko kovo menesi
visas busimas mamytes sveikinu su steb…
sveikute
karolina januliene parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamyteskaip ir visos jungiuosi prie kovinuku mes ir laukiam sesytes ar broliuko kovo menesi
visas busimas mamytes sveikinu su steb…
sveikute
Sveikos mamytes
reikalingas patarimas. sia nakti uzejo baisus pilvo skausmas taip kaip suakmenejo visa pilvo apacia ir tada negalejau nustot drebeti gal kokias 10 minuciu kraciausi kaip istikta kokio soko. tirpo rankos. Pazadinau vyra, jis atnese atsigert vandens ir po kazkiek laiko skausmas praejo ir drebulys dingo.
Nelabai suprantu kas cia buvo? Gal man kreiptis pas gydytoja? bet siandien jauciuosi gerai
Brigitt parašė:
Sveikos mamytesreikalingas patarimas. sia nakti uzejo baisus pilvo skausmas taip kaip suakmenejo visa pilvo apacia ir tada negalejau nustot drebeti gal kokias 1…
vistiek gal pasikonsultuok su daktare
Brigitt parašė:
Buvau pas daktarepasirodo taip buna nuo viduriu uzkietejimo????!!!!!
![]()
Gali taip but?? man dar gyvenime taip nera buveGal esat girdejusios apie t…
pirma kart girdziu o gal ir buna juk nestumas skiriasi kazkiek nuo musu iprasto ritmo gyvenime
Auryte@ parašė:
Oi mazute nepatarčiau,3d. Pavargsi žiaurei,aš nerizikuočiau tiek man uzteko dienos plaukimo apie 27km.ir dar iškest kaip kiti tusinasi..man buwo pats tas tiek plauk…
Labutis, buvau pas daktare siandien, apziurejo musu leliuka, dave skano nuotraukele ir tikrai patare neplaukti
taip ir darysim, aisku gaila, bet ko del laukiamo stebuklo nepadarysi
Tai wa geriau nerizikuoti.
miklia631 parašė:
Labutis, buvau pas daktare siandien, apziurejo musu leliuka, dave skano nuotraukele ir tikrai patare neplauktitaip ir darysim, aisku gaila, bet ko del laukiamo …
lina 28 parašė:
labukas merginos noriu prisijungti prie busimu mamyciu pagaliau po pusantru metu bandymo ir as pastojau ;0 gal turit pasiulimu ka daryti kad maziau pykintu .
sveika prisijungusi
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai