emel parašė:
dirza senai turiu jis man netinka nes pilvas per zemai spaudzia nepatogu![]()
Aš tokį pirkau www.laumamedical.com/lit/product_catalogue/other_products/supportive_pregnancy_bandage/
tai patinka, o vėliau matysim
emel parašė:
dirza senai turiu jis man netinka nes pilvas per zemai spaudzia nepatogu![]()
Aš tokį pirkau www.laumamedical.com/lit/product_catalogue/other_products/supportive_pregnancy_bandage/
tai patinka, o vėliau matysim
Pūkelis_ parašė:
as nuo 5 men nesioju toki pripratau ir gerai
nors man nori nenori liepe nesiot, kad gimda keltu i virsu
Aš ir be diržo kaip be rankų, taip palengvina, kad ne tas žodis
Tokį pirkau:
www.9menesiai.lt/liemeneles-kelnaites-ir-dirzai-nesciosioms?product_id=76
Labai patenkinta
Sveikos, mamytės
Gal kuri esat turėjusi tokį vežimėlį? Kokia šiaip nuomonė paskaičius, pažiūrėjus? membershop.lt/index.php?cl=details&anid=4a3d09cf0b6f2a22556cf893a963a1d1&cnid=5c9ead70cba413a3f00677e09d061bcb
Sveikutes
turiu cia toki klausima nepatogu,vakar ryte maudziausi ir kai islipau is duso apsivyniojau ranksluosty ir kaip visad kuiciausi prie veidrodzio,dejau zingsny ir pradejo man kazkas begti,gal kokia 10-20ml grindys rudos tai neyziurejau kokios spalvos,nu ir pradejau panikuot kad gal vandenys bega,bet po to visa diena nieko...jokio varvejimo,ar slapumo jausmo,tai va klausimas nejaugi as apsisisiojau ir nejauciau?
nu tikrai nieko nejauciau,bet galvoju pries vandenu nutekejima vistiek gal kamstis pirmiau iseina?
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai