Burbuliatore parašė:
Labas rytas, būsimos ir esamos mamytėsskaitinėjausi tėmelę ir mačiau, kad viena iš Jūsų rašė,kad neišeina sunkių dėžių darbe išvengti.... o sakykit, koks maksim…
iki 5kg, jei su nėštumu viskas gerai.
Burbuliatore parašė:
Labas rytas, būsimos ir esamos mamytėsskaitinėjausi tėmelę ir mačiau, kad viena iš Jūsų rašė,kad neišeina sunkių dėžių darbe išvengti.... o sakykit, koks maksim…
iki 5kg, jei su nėštumu viskas gerai.
Laimė-Laimė parašė:
Labas rytas. sakykit kaip jus kovojat su skrandzio rugstingumu.. jau antra diena sakes, viska degina, kaip su peiliais raizo skrandi :((
Vengti saldaus, rūgštaus ir riebaus maisto. Man kol kas gelbėja
Laimė-Laimė parašė:
Labas rytas. sakykit kaip jus kovojat su skrandzio rugstingumu.. jau antra diena sakes, viska degina, kaip su peiliais raizo skrandi :((
Rennie
man geriausias pagalbininkas su pirmu buvo
sarka-varna parašė:
Vengti saldaus, rūgštaus ir riebaus maisto. Man kol kas gelbėja![]()
vakar cepelinus tokius du didelius suvalgiau, tai siaubas kažkoks.. iki šiandien bloga. net per prievarta vakare ejau i wc turini išpilt nes nebegalejau jau.. tai cola visa likusi vakara geriau.
Laimė-Laimė parašė:
Man su pirmu labai kildavo rūgštys, tai padėdavo Rennie tabletės, arba borjomi mineralinis
brunette parašė:
Man su pirmu labai kildavo rūgštys, tai padėdavo Rennie tabletės, arba borjomi mineralinis![]()
reikes tuomet nesiotis visada rennie su savimi tokiais atvejais
@laiminga parašė:
Tai pagal jus jeigu nepykina ir nevemi, tai vadinasi nesivysto? Nesamonė gryna.... Niekur nesu skaičius tokio dalyko....
As nesakiau kad nesivysto, kur jus perskaitet toki sakini? Sakau kad jei pykina SAKOMA KAD VISKAS GERAI MAZYLIUI (kiek tame teisybes nezinau) As bandau palaikyti mama kuri jaudinasi o jus cia erezijas keliat.
As ir sau padedu pykinima istverti teigiamomis mintimis kad pakentek cia viskas del maziuko. Jei jusu nepykina dziaukites bent nezinot koks tai "malonus" jausmas nuolat sedet wc apsikabinus ir nereikia kabinetis prie zodziu. Relax....
Burbuliatore parašė:
man sakė, kad maksimaliai iki 5 kg., bet deja kartais tenka ir sunkiau panešt ir aukščiau rankas pakelt. Tikiuosi viskas bus gerai mano debesėliui.
Agnieska09 parašė:
As geriu tik foli daugiau nieko....o ir nezadu,nebent kraujas pasilptu...viska uzsiauginam savo,salotos ir ttt.vasara pilna vitaminu,tai kam ta chemija gert...bet c…
Pritariu visu 100%. Aš irgi geriutikfolio rūgštį. Ir dar kai pilvą tempia disporalį. Ir vakar dar gydytoja perspėjo, kad jei kietėja gimda ar pilvą tempia disporalį reikia 2 kart per dieną gert.
Su pirmuoju irgi nieko negėriau (kažkodėl net folio rūgšties nevartojau), jei ko nors trūkdavo maistiniais produktais pasitaisydavau. Nesiderina man cheminiai vitaminai su kūdikiu... (Čia taikau tik sau ir savo nuomonės niekam nekišu
)
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai