MVagusta parašė:
Sveikos mergaites, mes buvom siandien II pasimatyme su pupyteMatesi jau galvyte ir sirdele plakanti
![]()
Dėl pažymos tai man akušerė sakė gali ją išrašyti bet kada, bet juridinį statusą ji įgauna tik po 12 sav.
MVagusta parašė:
Sveikos mergaites, mes buvom siandien II pasimatyme su pupyteMatesi jau galvyte ir sirdele plakanti
![]()
Dėl pažymos tai man akušerė sakė gali ją išrašyti bet kada, bet juridinį statusą ji įgauna tik po 12 sav.
Įnoringa parašė:
Mergaitės, o kada jums paskyrė tyrimus darytis, kelintą savaitę ? Kraujo, šlapimo ir t.t ? Nes vienoj temutėj mačiau, kad mergaitei tik 7 savaitė eina, o jai jau ty…
Aš irgi jau daraus, pradėjau 9 savaitė kai buvo.
Arogantiška parašė:
Mergaičių: Izabelė, Maja
Berniukų: Adomas![]()
Oj kokie gražūs
Įnoringa parašė:
Mergaitės, o kada jums paskyrė tyrimus darytis, kelintą savaitę ? Kraujo, šlapimo ir t.t ? Nes vienoj temutėj mačiau, kad mergaitei tik 7 savaitė eina, o jai jau ty…
Man praeitoj savaitej, vaisiui buvo virs 10sav
Įnoringa parašė:
Aš pirmą kartą buvau kai buvo 5 sav, nepamatė dar tuo metu nėštumo, bet tyrimus liepė pasidaryt visus
praietą sav, tai nustatė 9 sav jau, ir vadovavosi anais tyrmais
papildomai tik darė šlapimo ir toksoplazmosės tyrimus
Įnoringa parašė:
O man tik 12 savaitę paskyre viska pasidaryt...
Įnoringa parašė:
As buvau praeita savaite, tai pasake po 2 savaiciu uzsirasyt ir tada darysim tyrymus, bus ipusejus 10 savaite
tik slapima pasake atvest anksciau nes turejau pries puse metu kazkur slapimo taku uzdegima
o as kitokiu klausimu
o jusu vyrai labai pasikete kai suzinojo paie nestuma?
man atrodo mano vyrui hormonai pasireiske greiciau nei man
ir ta jo nuotaiku kaita
man stabilu su nuotaikom, o ji lyg pakeite kazkas, bet matau kad ne is pikto jis taip daro
paskuj pats stebisi ko cia del tokio menknekio suirzo
milda.n parašė:
Aš irgi jau daraus, pradėjau 9 savaitė kai buvo.
As ir kartais pagalvoju, bet nelb kas I galva lenda net, zinoma kai zinosiu kas gims bus lengviau
jono parašė:
As buvau praeita savaite, tai pasake po 2 savaiciu uzsirasyt ir tada darysim tyrymus, bus ipusejus 10 savaitetik slapima pasake atvest anksciau nes turejau prie…
Vyras sužinojęs, kad taps tėveliu, kaip tik labiau šokinėja ir labiau rūpinasi
anksčiau kaip tik daugiau dėl menkniekių pykdavomės ir dažniausiai jis prikibdavo ko nors, o dbr (tfu tfu tfu) ir ramiau reaguoja į viską
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai