Muere parašė:
As buvau 11sav echoskopijai tai irgi musu pupa soko😃 kokius vitaminus vartojat gal pasidalinsit?
Matė mergytę?
Muere parašė:
As buvau 11sav echoskopijai tai irgi musu pupa soko😃 kokius vitaminus vartojat gal pasidalinsit?
Matė mergytę?
zumbuke parašė:
Matė mergytę?
Nea, nieko nemate dar pas mus😊
Sveikos. Pagaliau ir aš jau ramiai galiu prisijungti prie jūsų. Vakar buvau echo, tai 12 sav.+3.
Labai ilgai lauktas, daug dirbta ties šiuo mūsų pipiru(2,5m.)🙈 tad džiaugsmo pilni namai 💞
Jaučiuosi ganėtinai blogai, kas antrą dieną vemiu, vargina galvos skausmas.. Su pirma mergyte buvo daug lengviau, tad galvoju, gal organizmas sunkiau pakelia hormonų permainas, vis jau 5 metai praėjo nuo pirmo nėštumo 🙀😆
Visoms sėkmės laukiant savo stebuklėlių, grupę jau seku senai, tik nedrįsau prisidėti, kol nebuvo viskas patvirtinta, kad pagaliau jau yra 😅💞
Vik Torija parašė:
Sveikos. Pagaliau ir aš jau ramiai galiu prisijungti prie jūsų. Vakar buvau echo, tai 12 sav.+3.
Sveika prisijungusi.Mūsų terminas tą pačią dieną🎈
Indresa90 parašė:
Aš buvau 5sav, buvo tik juoda puslytė, 7sav. buvo mažuliukas su širdele jau. Visi mažiukai vystosi savo ritmu, galbūt sekančio vizito metu leliukas jus pradžiugins …
As buvau 5-6sav nieko nemate tuscia puslyte. 7-8sav irgi tusčia. Dabar antradieni vaziuosiu pas kita gine ziuresiu ka ten pasakys. Yra truputi vilties gal ten matys, su geresniu aparatu
gi.vaina parašė:
Sveikos!! 😘 Jungiuosi prie Jūsų gretų, mums šiuo metu 9sav+6d, esam po IVF procedūros, tai todėl tikriausiai visko bijau, labiausiai išgasdino keleta dienu su trump…
Manbuna kad pilva kai pucia, tai biski irgi paskausta, sianakt irgi pute lb smarkiai, sudure, nuejau i tualeta, issitustinau ir praejo...
gittute parašė:
Sveikos merginos,
Nereikia nerimauti, dziaukites tik
As tai kiekviena nakti keliuosi bent karta i tualeta, o seniau ismiegodavau visa nakti...
zumbuke parašė:
Labas visoms!vakar buvau VGN, tai 12 sav lygiai atitiko. Judriai judėjo lelius. Sakė lyg vaikinukas, rodėsi gerai :)) pašalinių neįleidžia, o gimdo irgi vienos …
Pas mus Pnvz gimdyme leidzia 1am asmeniui dar dalyvauti
Muere parašė:
Tik foli kuri reikia iki 12saw gerti, nes daugiau kraujo tyrimai geri
Oj, merginos, man taup neramu, vakar baigesi 11 savaite, o ketvietadieni vakare pradejo svelniai roziniai teplioti, labai nedaug, bet penktadieni nuvaziavau pas gydytoja, ji patikrinus ultragarsu kraujavimo priezasties nenustate, su zirniuku viskas gerai, sirdele plaka, malasi kaip pasiutes, net ismatuot sunkiai galejo. Sake kreiptis i gydytojus tik tada, jei pradeciau stipriai kraujuot. Sestadieni tepliojimas siek tiek padidejo, vakare kaip ir maude pilvuka, bet siaip visa diena stengiausi nelipti is lovos. Sekmadieni ryte iskrito pora kresuliuku, bet nedideliu ir dabar jau tik tamsiai rudai teplioja. Atrodo bandau save itikinti, kad viskas bus gerai, bet taip neramu sirdy. Atrodo galeciau gulet su tuo ultragarsu 24/7
tiesa, vienintele tiketina kraujavimo priezastis pasak ginekologes, kad besipleciant gimdai iplyso kraujagysle. 😭😭😭 vakar dar skambinau i Vilniaus gimdymo namus, galvojau gal jie ka daro, bet man tiesiai sviesiai pasake, kad nieko jie nedaro ir jei vyksta persileidimas tai tiesiog stebi ar issivalo arba padeda 😭 nerandu sau vietos, o taip noreciau tiket, kad viskas bus gerai..
Vasara1989 parašė:
Oj, merginos, man taup neramu, vakar baigesi 11 savaite, o ketvietadieni vakare pradejo svelniai roziniai teplioti, labai nedaug, bet penktadieni nuvaziavau pas gyd…
Nusiteikit geruoju ir bus viskas gerai! Neigiamos mintys prisauks dar neigiamu dalyku, fu fu fu...
Vasara1989 parašė:
Oj, merginos, man taup neramu, vakar baigesi 11 savaite, o ketvietadieni vakare pradejo svelniai roziniai teplioti, labai nedaug, bet penktadieni nuvaziavau pas gyd…
Mane per pirmaji nestuma vis tepliojo ir tepliojo. Vis ligonines ir ligonines. O pernesiojau sveika mergyte. Linkiu ir jums nusiraminti
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai