kristina90 parašė:
🤣 ir ka sake? Speju nusiramint ? 😅
Tikrai taip😁😁 dar skambinu esu dėl ananaso 😁😁🤷♀️
kristina90 parašė:
🤣 ir ka sake? Speju nusiramint ? 😅
Pupa-uoga19 parašė:
Manes tai nepykina, tik kartais uzeina toks sleikstulys, nu bet kaip krutine skauda tai siaubas 😵😖 ir jegu nera visai, pamaudzia pilva , kartais neblogai ir kaip pe…
Man lygiai tas pats😊 o vakare dar ir beproto issiputes😌 sunku,kaip bus toliau?😁
mamairma parašė:
Pas okulistus kas mėnesi ? Man gyditoja sake ,kad arčiau gimdimo vieną kartą.Mums abiem nusimato daug darbelio.Bet nieko susitvarkysime.Svarbu , kad gyditojai pakli…
Aha, pas mane labai labai minimalūs kraujagyslių pakitimai akių dugne, nieko blogo, bet sakė reikia stebėt lazerio kabinete, bet dėl šito net endokrinologė nustebo, kad taip dažnai 🙄
Misė parašė:
O ir jo negalima?
reiks paieskot ko cia negalima mums siuo laikotarpiu 😊
Pupa-uoga19 parašė:
Manes tai nepykina, tik kartais uzeina toks sleikstulys, nu bet kaip krutine skauda tai siaubas 😵😖 ir jegu nera visai, pamaudzia pilva , kartais neblogai ir kaip pe…
Manes ir visai nepykina bet silpna kartais buna ir maudzia pilva labai daznai, taip jau stiprokai, pagulejus aprimsta bet ne visada iseina pagulet:/ nusipirkau magnio diasporal, nes ir kojas rodos traukt nori tai sakiau reik pagert, jis kiek zinau neblogas tikrai..
MildaMil parašė:
Man ir pucia 😅 atrodo kad balionas ten viduj
Merginos kaip manot? Drauge pasikviete pas save prie baseino pasibut siandien, bet tikriausiai geriau pasisaugot? Nors gydytoja sake kad vengt saunu ir dzekuziu visokiu o apie maudynes atviruose telkiniuose ir baseine nieko nesake 🤔 bet jauciu sakysiu kad mm pirma diena ir tik kojas pamirkysiu ir saulutej pabusiu
kristina90 parašė:
Merginos kaip manot? Drauge pasikviete pas save prie baseino pasibut siandien, bet tikriausiai geriau pasisaugot? Nors gydytoja sake kad vengt saunu ir dzekuziu vis…
Manau, kad baseinas tikrai nekenkia, mastau iš tos pusės, kad būna net nėščiųjų treniruotės baseinuose 😁 o saunos, džiakuzi ir pan netinka, nes karštis 😊
kristina90 parašė:
Merginos kaip manot? Drauge pasikviete pas save prie baseino pasibut siandien, bet tikriausiai geriau pasisaugot? Nors gydytoja sake kad vengt saunu ir dzekuziu vis…
Neatrodo man cia nieko baisaus 🙂 ezere kokiam tai nesimaudyciau, bet baseinas tikrai nekalta atrodo ypac kai taip karsta 🤷🏻♀️
MildaMil parašė:
Kaip nors istversim, vardan angelelio 😍 mano pirmas nestumas irgi buvo lengvas, dar tik 6sav, bet gerai jauciuosi.
Sveikutes 😊
As vis tik skaitinejau ir nedrysau jungtis prie jusu, ir db nedrasiai jungiuosi...
Praeita antradieni buvau echoskope, tai 5saw buvo, kaip ir viskas gerai bet biski prigazdino nes kadangi anksti atejau tai negalejo pasakyti ar cia daugiavaisis nestumas ar atsidalinimas, bet liko prie to kad atsidalinimas, ir per kokias 2saw sake td yra tikimybe persileist, tai db vis nerimauju...
O i skana taip skubejau, nes pas mane lb fizinis darbas, euro paletes kilnoju, mediena, faniera, didziausias medzio drozliu plokstes ir pan... Tai va ir reikejo pazymos kad atleistu nuo fizinio darbo, o be patvirtinimo sake negali israsyti...

O siaip tai beveik kasdien pykina ir silpna, ziaugcioju bet kolkas nevemiu, su panom taip daznai nebudavo
Turiu ir as sutrykusia skydliauke, tai seimos gyditoja paskyre bendra kraujo tyrima ir del skydliaukes, tai liepos 3d eisiu juos darytis
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai