LauraLaura1989 parašė:
Bet man pas ją netinka nes man dėl vaisiaus širdies tikrinti turi ką čia tos 4 tik ginekologės yra įrašyta į siuntima
Semenaites net nera
LauraLaura1989 parašė:
Bet man pas ją netinka nes man dėl vaisiaus širdies tikrinti turi ką čia tos 4 tik ginekologės yra įrašyta į siuntima
Semenaites net nera
LauraLaura1989 parašė:
Semenaites net nera
Tai va kad jos nėra tik tos 4 ginekologės na teks laukti tada nieko nebepadarydi🙄
LauraLaura1989 parašė:
Tai va kad jos nėra tik tos 4 ginekologės na teks laukti tada nieko nebepadarydi🙄
Nu tai paimkit ir paskambinkit gi
karimirimyki parašė:
Kaip Jums mamytes su apetitu reikalai?
Mane pramušė aš kažkokia pastoviai alkana.
Atsisakiau uzkandziu tarp pagrindiniu valgiu (endokrinologe uz tai nepagirs) ir sustojo svoris ties +20 kg. Cukrus del viso sito nesvyruoja ir jauciuosi puikiai. Tikrai atsibodo matyt augancius kg,sunkumus su tokiu svoriu ir nieko nedaryt. 😠😡
LauraLaura1989 parašė:
Supainiojau su kita daktare, galvojau būtent pas ją reikia
pas Malakauskiene, Machtejeviene daug laikų pradžioje buvo, paskui vis vienas kitas atsilaisvindavo, tai bandykit gaudyt
neveskit į paieškos langelį konkretaus gydytojo ir jums mes pas visus, kuriuos yra vietos, pagausit taip ir pas ką būtent norit, nes matysit visus vienu metu
Svajotoja1 parašė:
Nu tai paimkit ir paskambinkit gi
Kur kam paskambinti juk vizitų nebėra o beto su skambinimu neina priskambinti
Erikaja parašė:
Supainiojau su kita daktare, galvojau būtent pas ją reikiapas Malakauskiene, Machtejeviene daug laikų pradžioje buvo, paskui vis vienas kitas atsilaisvindavo, t…
Ačiū už patarimą gerai bandysiu gaudyti gal tikrai pavyks pagauti 🤗
LauraLaura1989 parašė:
Ačiū už patarimą gerai bandysiu gaudyti gal tikrai pavyks pagauti 🤗
Erikaja parašė:
Supainiojau su kita daktare, galvojau būtent pas ją reikiapas Malakauskiene, Machtejeviene daug laikų pradžioje buvo, paskui vis vienas kitas atsilaisvindavo, t…
Bet kiek trumpai dienų tik registravo visai
LauraLaura1989 parašė:
Bet kiek trumpai dienų tik registravo visai
Tai visada tik savaitei registruoja, registracija vyksta pora savaičių prieš 🤔
Erikaja parašė:
Tai visada tik savaitei registruoja, registracija vyksta pora savaičių prieš 🤔
Aiškutis tai db įdomu kada bus
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai