Felicida parašė:
Su NT gadinimu irgi esu jau susipažinusidabar jau kaupiu kantrybę, kurios kartais taip trūksta
![]()
Is tu, kurios anksti darosi? :))))
Felicida parašė:
Su NT gadinimu irgi esu jau susipažinusidabar jau kaupiu kantrybę, kurios kartais taip trūksta
![]()
Kristut parašė:
na nenorėčiau dar savęs priskirti šiai grupei. Vieną ciklą sumasčiau, kad reikia pamėgint juk tik vieną testuką, tai nuo 7DPO pavariau kasdien iki pat mmm. Kažkokia liga. Jei dar kada nors sumastysiu kažką tokio prisiduosiu čia viešai, kad sugėdintumėt. Geriau jau tuos pinigėlius panaudosiu kokiems žaviems siūlams, kada nors prireiks numegsti ką gražaus
tikiuosi greitai
Felicida parašė:
na nenorėčiau dar savęs priskirti šiai grupei. Vieną ciklą sumasčiau, kad reikia pamėgint juk tik vieną testuką, tai nuo 7DPO pavariau kasdien iki pat mmm. Kažko…
Oi as tai prisipazistu - esu testavimo maniake, man bele proga patestuot
Kantrybes isvis neturiu, o dar cia sitaip idomu, tai smalsumo jokiu budu nugalet neina
Melody_UK parašė:
Oi as tai prisipazistu - esu testavimo maniake, man bele proga patestuot![]()
Aš manau jei gerai jautiesi kai testuojiesi tai ir pirmyn.
Pvz man gaila pinigėliu ir savo nervų, tai aš nebesitestuosiu
Svarbiausia juk pasiekti geresnę emocinę būseną. Ar ne?
beje BT matavimas irgi savotiškas testas: kilsiu ar krisiu? Štai kur klausimas...
shpyga parašė:
Sveika![]()
As tai is tikruju tavo cikle greiciau izvelgciau 12-13 cd kaip OV.. Nes 8 ir 7cd e…
Aciu. Tiesa pasakius kazka jauciau 13 cd (tad mintyse ja laikysiu OV diena)
Felicida parašė:
Aš manau jei gerai jautiesi kai testuojiesi tai ir pirmyn.Pvz man gaila pinigėliu ir savo nervų, tai aš nebesitestuosiu
Svarbiausia juk pasiekti geresnę emoc…
Labai teisingai
kažkaip šį mėnesį labai entuziastingai pradėjau - užsidegusi, matuoti, testuoti
bet, kai nekyla ta temp. daug nerviukų atsiranda
kasryt mąstai, ar čia gerai, ar čia blogai, kaip pasielgti. Žodžiu - imi strateguoti, o tai vargina
bet kartu ir šiokio tokio aiškumo įneša.
P.s. penktadienis!! Vyyyyyyyy
P.s.s. įkeliu savo grafikėlį, gal pakomentuosit. kažkoks jis man panašus į neovuliacinį
ir OV testukai lyg ir neparodė ryškesnės juostelės. Na vienintelė galimybė, jog šeštadienį buvo OV, bet aš tądien nedariau OV testuko, o kitą ryt temp. šoktelėjo iki 37,1. bet matavau gerokai vėliau nei įpratai, tad nežinau, kokia ta teisybė
tevu-darzelis.lt/rk26051@130918eda85
Sveikos, kazkaip tylu siandien
as si ryta pakilau
tevu-darzelis.lt/rk61257@1309082c18a idomu kuo cia baigsis sis ciklas man... Sestadieni nusprendziau bandyt nt, pasiskiciau knygoj, cituoju:" chGT harmonas patenka i jusu krauja, kai embrionas isitvirtina gimdoje, mazdau 6-12 d po pastojimo. Kai tik kraujyje atsiranda bent laselis ChGT hormono - testas bus teigiamas
arbuzaite parašė:
Sveikos, kazkaip tylu siandienas si ryta pakilau
tevu-darzelis.lt/rk61257@1309082c18a idomu kuo cia baigsis sis ciklas man..…
gražus grafikėlis, laikom kumščius
arbuzaite parašė:
Jo tikrai grazus grafikelis
laukiam II
Sveikos
Spice parašė:
P.s.s. įkeliu savo grafikėlį, gal pakomentuosit. kažkoks jis man panašus į neovuliacinįir OV testukai lyg ir neparodė ryškesnės juostelės. Na vienintelė galimyb…
Jei matuota teisingai, nemanau, kad sestad galejo buti Ov, nes jeigu ji butu ivykusi, temperatura laikytusi aukstesne ;) Gali buti ciklas be O, o gali buti, kad ji dar bus.
arbuzaite parašė:
Testuokis,lauksim ziniu ;) Grafikelis grazus
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai