Tėvų Darželis » Grožio oazė » Dietos, kilogramai, kalorijos, lieknėjimas

Dietos :) (pasidalinkime įspūdžiais )

(Žinutės: 9153)
Paskutinis atsakymas nuo Dianak
Atsakyti
  1. Upse o_O

Upse o_O

Mūsų dičkis 1 m. 7 mėn.

2012.02.21 18:23 (3 mėn.)

Palme parašė:
    Cia negerai darai, gali rimtai susirgti, juk gali valgyti tik po labai mazai, as per dvi savaites taip apie pusantri kilo pameciau...dabar jau nekalbu, nezinau kaip bus toliau! Bet siulau pameginti, aisku taip jie krenta daug leciau, taciau po kiek laiko kunas pripras prie tokio kiekio maisto ir bus gerai!

O kiek tu turi pliuso siuo metu? Daug buvo like numesti iki norimo svorio? Nepamenu kazkaip...O gal tu tik siaip dailinai linijas?

0 0
  2. 2012.02.21 18:27 (3 mėn.)

seip yra gerai isvalyti organizma ,ir krauja reguliariai tikrinuos,ir sultys geriu,viskas man bus gerai

0 0
  3. Palme

Palme

Krentancios zvaigzdes dovana 1 m. 2 mėn.

2012.02.21 18:27 (3 mėn.)

Čiunga - čianga parašė:
    O kiek tu turi pliuso siuo metu? Daug buvo like numesti iki norimo svorio? Nepamenu kazkaip...O gal tu tik siaip dailinai linijas?

Turejau minus tris, bat iki norimo svorio dar reikejo sesiu! Nu bet ka padarzsi!

0 0
  4. 2012.02.21 18:28 (3 mėn.)

Palme parašė:
    Turejau minus tris, bat iki norimo svorio dar reikejo sesiu! Nu bet ka padarzsi!

o koks svoris ir ugis tavo?

0 0
  5. Upse o_O

Upse o_O

Mūsų dičkis 1 m. 7 mėn.

2012.02.21 18:43 (3 mėn.)

Palme parašė:

a, tai viskas ciki tau su svoriu

0 0
  6. 2012.02.21 20:30 (3 mėn.)

sveikos kaip gyvenat? upsiuke kaip tavo svoris a sportuoji?

0 0
  7. Palme

Palme

Krentancios zvaigzdes dovana 1 m. 2 mėn.

2012.02.21 21:09 (3 mėn.)

viilmmaa parašė:
    o koks svoris ir ugis tavo?

Na, esu yema 1.64cm, o svarstzkles mano raso poros kilogramu virsvori, taigi dabar jau apie68, bet jau lelius auga po truputi...

0 0
  8. 2012.02.22 09:56 (3 mėn.)

Palme parašė:
    Na, esu yema 1.64cm, o svarstzkles mano raso poros kilogramu virsvori, taigi dabar jau apie68, bet jau lelius auga po truputi...

tai db ir nesikankink,dziaugis pilvinuku,o poto gal net nereikes tu dietu:}

0 0
  9. 2012.02.23 16:46 (2 mėn.)

Na ką dietininkės, visos į anonimines pabėgot? Aš šiandien pradėjau zumbą šokti, man labai patiko, bet po dešimt minučių jau batai buvo Reiks treniruotis, kad bent pusvalandį pašokti. Gal kuri turėjusi bėdų su skrandžiu? Man labai reiktų dietos, kuri skrandžiui sveika, be rūgštingumų ir pan

0 0
  10. 2012.02.23 16:56 (2 mėn.)

airida333 parašė:
    Na ką dietininkės, visos į anonimines pabėgot? Aš šiandien pradėjau zumbą šokti, man labai patiko, bet po dešimt minučių jau batai buvo Reiks treniruotis, kad bent pusvalandį pašokti. Gal kuri turėjusi bėdų su skrandžiu? Man labai reiktų dietos, kuri skrandžiui sveika, be rūgštingumų ir pan

nieks manes ten nepriim ,as 4dienike niek nevalgau ir jauciuosi super ,o del skranduko zinok as taipat turiu problemu su juo tai tik mano dietos ir budavo vien kosikes,o jei ka normalaus suvalgydavau,tai dieve padek

0 0
Žinutės parašytos:
Atsakyti

Rašyti atsakymą