Pučkoriukas parašė:
Na laikysime kumščius ir lauksime žinių! Iki vasario 22 visai nedaug, o ir data graži 🥰
Ačiū, sveikatos ir jums 🙂
Pučkoriukas parašė:
Na laikysime kumščius ir lauksime žinių! Iki vasario 22 visai nedaug, o ir data graži 🥰
Ačiū, sveikatos ir jums 🙂
Lelija011 parašė:
36sav 🤗🤗
Ir jau nebetoli jūsų pasimatymas su mažyliais ❤❤💃🎈💃
Man taip pat atrode ,gal nuo panašaus laiko,kad jau sakes ilgai nebevaiksciosiu,bet va jau ir terminas i gala 🙂 kad sunku tai tikrai,bet sakau guodžia tai kad jau nebedaug 🙂
Man taip pat atrode,kad neisnesiosiu. Bet irgi Snd pilnos 36sav. Identiski. Tai kaip ir savaite ir viskas. Nors visai grazi data butu 20 arba 22d. Nors man 37sav 19diena iseina. Siuntima guldymui turiu 15d jei Iki told neprasides,tai tureciau atvaziuoti ale gultis. Bet as ant svenciu ir laisvu sakiau nevaziuosiu. Geriausiu atveju atvaziuosiu 17d apsiziureti,o jei viskas ok, tai isvaziuosiu namo,nes jie ten per savaitgali tik stebes ir nieko nedqrys. Beda istikro Kai pati veikla neprasideda,o reikia kazka planuoti 🤦♀️ dar Mano a dvynuke visada budavo isistacius,o praeita karta buvo istrizai . Tai irgi klausimas kaip ir kas bus. Sake labai mazos Jos,tai vartosi ir gali dar kisti ta padetis betkada.ir vandenu dar yra . Tai dar gali pagyventi pilvelyje ☺️
Manoman parašė:
Man taip pat atrode,kad neisnesiosiu. Bet irgi Snd pilnos 36sav. Identiski. Tai kaip ir savaite ir viskas. Nors visai grazi data butu 20 arba 22d. Nors man 37sav 19…
Jūs mane raminat ❤️❤️❤️
sveikos
su vezimukais vel tema islindo, tai as patarciau ziureti ko JUMS reikia. nes kiekvienas rekomenduos is savo patirties, o visi gyvena skirtingai, kas daugiabuty ir reikia kad tilptu i lifta, kas vieno auksto nuosavam name kur nuosavas kiemas ir jokiu laiptu nera.
Kazkam reikia po gamta offroadu vaikscioti, kitiems tik kokiam akropolyje ir tt.
O del savijautos tai nzn ka ir pasakyt, visa seima su kovidu isgriuvus serga (jau koki 4 karta...) as kolkas laikausi. Paskutinis kovidas buvo kai 9 savaites buvo... blemba, tikiuosi atsilaikyt, bet jau sloga ir gerkle kabina...
o siaip kakzokia nemiga, rugstys nakti kyla absosliuciai niekas nepadeda, praejusia nakti nei bluosto nesudejau. taip nebuvo nuo kokiu 20 metu kai eidavau i kluba ir paskui tiesiai i darba. Jauciuosi kaip mirtis, neisivaizduoju kaip as istempsiu iki galo, neskaitant kad siandien ypatingai sunki diena del nemigos..
Labas 😊 Mes su vyru praeita savaitgali nuvaziavome i parduotuve ziuretis vezimeliu, kad bent zinoti, kas per daiktas. Tai labai nusivyleme, pasirodo, kad toli grazu ne visos parduotuves turi prekiu dvynukams, sako, kad greiciausiai ir netures 😪 Gal turite kokiu rekomendaciju, kas gyvena Vilniuje?
Snaige parašė:
Labas 😊 Mes su vyru praeita savaitgali nuvaziavome i parduotuve ziuretis vezimeliu, kad bent zinoti, kas per daiktas. Tai labai nusivyleme, pasirodo, kad toli grazu…
Aš Vilniuje nieko neradau labai, bet ir neieškojau stipriai. Pirksiu ne naują bugaboo. Jeigu kas turi rekomendacijų, tai būtų gerai pasižvalgyti, kol laiko dar yra. Nors esu 99% tikra dėl bugaboo☺️☺️🥰
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai