Mažas stebukliukas parašė:
Dabar vienam eina 7 kitam 8.. va tas dar gazdina,kad savaites skirtingai rodo![]()
Nieko cia tokio buna ir taip. Svarbiausia ateiti nedidetu skirtumas
Dabar vienam eina 7 kitam 8.. va tas dar gazdina,kad savaites skirtingai rodo![]()
Nieko cia tokio buna ir taip. Svarbiausia ateiti nedidetu skirtumas
sveikosman va idomu pasidare, po kiek laiko Jums sirdeles tikrino vaikiuku pirma kart? nes as buvau kai mano kleckams tebuvo vienam 6 kitam 7 savaites, Ir nieko …
aš nuėjau pas daktarę [irmą karta kai ėjo 8ta savaitė, ir patvirtino kad du, abiejų širdutės jau tvarkingai plakė
bijojau irgi bet va viskas buvo gerai
bet na kokia 5ta savaitė anksti labai, nes dar širdučių nesimato.
Man puikiai nėštumas praėjo jokių bi9iuletenių neėmiau, dirbau iki 30 sav, keliavau, į kalnus lipau
visom skirtingai
dzinnie parašė:
aš nuėjau pas daktarę [irmą karta kai ėjo 8ta savaitė, ir patvirtino kad du, abiejų širdutės jau tvarkingai plakėbijojau irgi bet va viskas buvo gerai
bet na…
as irgi galimai dirbciau, bet zinodama savo darbo pobudi, bijau rizikuot, panos pas mus ir taip eina i biuletenius, del pilvo apacios skausmu, neistveria, prisitampo visko, ir paskui problemos, ir dar kai pagazdino,kad viena pana tyresi pas daktarus, nes norej pastot, viskas buvo ok, . Isidarbino pas mus, ir po dvieju metu kai negalejo pastot vel kreipesi i daktarus jai pasake ,akd kazkas negerai su gimda, kad ko gero vaiku netures.. gal sutapimas, bet nenustebciau, jei tai darbo poveikis.. kita kolege laukesi, 3 men, patampe dezes, pradejo ta pacia diena skaudet pilva, kraujuot, gulejo ligoninej, bet viskas ok, aciu dievui.. o pas mane du.. tai kai suzinojau iskart bileteni pasiemiau, ai bijau as kazkaip... dideli svoriai musu kilnojami, sveikam sunku, o besilaukianciai kazkaip nezinau...gal ir perdedu.. bet dar pora menesiu tik laukiuos, sakiau jei po 3 suzinosiu,kad viskas ten tobulai vksta, gal grisiu padirbeti
nors vyras labai priesinasi, pats dirba toj pacioj darbovietej, mato is zino kas per darbas, tai kategoriskas jis siuo klausimu.
As pirma karta suzinojau, kad du 7 sav. ir vieno sirdele dar neplake, labai pergyvenau, bet po keliu savaiciu jau viskas buvo ok
ir taip pat, kaip ir jums, visad rodydavo vienam savaite maziau, bet gydytoja sake, kad kaip mano, neidentiski, gali buti net uzmegzti ne ta pacia diena
visa nestuma tas ksirtumas buvo, o gime tik 110 gramu skirtumu ;)
nestumas buvo lengvas, isnesiojau iki 38 sav.
sveikosman va idomu pasidare, po kiek laiko Jums sirdeles tikrino vaikiuku pirma kart? nes as buvau kai mano kleckams tebuvo vienam 6 kitam 7 savaites, Ir nieko …
Pas mano maziukes 4dienu skirtumas
nestumas dabar 30savaiciu,o suzynojau 6savaiciu,kad bus ddvi
Bistriuke parašė:
Nuo keliu sav iki kada galima dvynukus gimdyti?
as gimdziau 40 sav
neringa1985 parašė:
as gimdziau 40 sav
Naturaliai?
Bistriuke parašė:
Nuo keliu sav iki kada galima dvynukus gimdyti?
Nuo kada iki kada vienas dievas tezino;) lb indvidualu. As pagimdziau 30sav.
Bistriuke parašė:
Naturaliai?
taip
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai