Astartė parašė:
Tai, kad turguje brangiau nei firminėje parduotuvėje, o paskui pabandyk dėvėtą turginį parduoti.
Aha, Lietuvoje mačiau turguje kainos užkeltos, bet manau viskas priklauso ar žinai gerus taškus. Kai buvau LT man takko fashion irgi patiko. Dar čia labai apsimoka medžiagas siuvimui pirkti, pvz plonytė medžiagėlė su raštais ar be jų įvairių spalvų po eurą metras. Aš nusipirkau servetėlėms.
O sakykit kas dedat į vokelius kalėdoms, tai dedat su mintim tik dovanom ar ir visam kitam pvz šventiniam stalui ir dekoracijoms? Aš neseniai pradėjau dėti. Dedu 20 eu į voką grynai dovanoms, bet dabar galvoju, kad jei kitiems metams dėsiu po tiek, tai man padengs ne tik kalėdų išlaidas, bet ir šventinio stalo. Kadangi per praeitas Kūčias ir Kalėdas pasimokėm, kad mums vien valgiais nukrauto stalo nereikia
žuvies irgi nereikia. O vyno, kurio su mama nupirko liko net velykoms. Aš galvoju, kad mums taip visai tiktų. Beja šiais metais dauguma dekoracijų ir žaisliukų darysiu pati ir vaikus įtrauksiu (nebent švieseles pirksiu), nes paskaičiavau jog mums neapsimoka turint vaikų turėti net plastmasinių žaisliukų, nes jie net ir juos sugeba sulaužyt, o būti tik prie eglutės ir ją daboti - nesąmonė. Galvoju jei patys pagelbės, tai labiau saugos, bei įsijaus į pačią Kalėdų dvasią. Dovanos irgi bus minimalios.

Kuprinių išpardavimai dažnai būna birželį, kai gali su didele nuolaida gauti.