rosasita parašė:
Einu pavemt...
Eik eik
svarbu neapsiverk
rosasita parašė:
Einu pavemt...
Eik eik
svarbu neapsiverk
Ziuriu cia tam forume pasisventusios ir papus pamest del vaiko
kazkokia paliava. Apgailetina. Kam save kankint kai ir taip gimdydama atsikankini? Ar atsitiks tam vaikui kas, jei nemaitinsi 10-18men? Pamaitini 1men ir igauna ta imuniteta tas vaikas. Nzn, as pvz su tokia nuomone(kadangi as nepakanti skausmui), tai jei skaudes - tikrai nezadu maitint ir kankintis.
grietinele parašė:
Ziuriu cia tam forume pasisventusios ir papus pamest del vaikokazkokia paliava. Apgailetina. Kam save kankint kai ir taip gimdydama atsikankini? Ar atsitiks tam…
Nu zinok tavo poziuris yra ne naujesnis, bet visiskai nesubrendes ir tai yra apgailetina, jei ne paslaptis kiek tau metu?
gretyskas parašė:
Nu zinok tavo poziuris yra ne naujesnis, bet visiskai nesubrendes ir tai yra apgailetina, jei ne paslaptis kiek tau metu?
Kaip jis pas mane gali buti subrendes jei neplanavau leliuko tureti ir jauna esu? Viskas ateis su laiku. Ne as viena tokia ir tikrai ne mano vienos tokia nuomone.
musyte525 parašė:
Palaukit palaukit, pati saket, kad dave brolis cipsu, pati saket, kad davet desreliu. Tikrai ne is lempos istraukti tie dalykaio dabar vyniojates kaip galit, ka…
Is lempos. Del cipsu niekad nesakiau..o sakiau kad mano sunus dave limonado
Desreles jusu manimui visi valgo tik prikimsta poperium
o mes deja valgom mesyte prikimsra zarnoi..va kas pasmus desreles vadinasi! Ir teisingai sakiau nereikia apversti zidziu..sukisti i juos neaiskios esmes..klaidinat zmones ir ispuciat burbula..taip pat kaip isputet burbula del citrusu o pati inkeket kad nuo metu galima duoti. Tai atidziau pasiziurekit kokio amziaus mano vaikas be savsites metai. Per juokinga zinokit.
Marijuke24 parašė:
Is lempos. Del cipsu niekad nesakiau..o sakiau kad mano sunus dave limonado![]()
Desreles jusu manimui visi valgo tik prikimsta poperiumo mes deja valgom mesyt…
Atleiskit, bet ir as kazkaip ir cipsus, ir limonadus, ir desreles is jusu girdejau. Tada visu lelytes buvo kokiais 3 men jaunesnes. Limonadai su sveika mityba nesiderina apskritai, o vaikams ju net ir dideliems gerti negalima. Del desreliu, tai jus "gynet" kita mama, kuri dave desreliu (tikrai nemanau kad tuomet jus ir ta kita turejo kimstas desras galvoje). Po desreliu iskart islindo cipsas kaip "nieko cia tokio, juk nenusaugosiu". Tada dar as dar nusistebejau, kad jus 8meciui nesugebat isaiskint, ko negalima kudikiui, o as 5meciui sugebejau.
Marijuke24 parašė:
Is lempos. Del cipsu niekad nesakiau..o sakiau kad mano sunus dave limonado![]()
Desreles jusu manimui visi valgo tik prikimsta poperiumo mes deja valgom mesyt…
Kodel savo irodinejat, jeigu neteisi esat? Pati saket, kad nuo 10men duodat apelsinu sulciu. Kad dabar jau beveik metai, tai nereiskia, kad tik dabar pradejot duot
tiek to, geros dienos
Prisilietus_isnykstanti parašė:
Atleiskit, bet ir as kazkaip ir cipsus, ir limonadus, ir desreles is jusu girdejau. Tada visu lelytes buvo kokiais 3 men jaunesnes. Limonadai su sveika mityba nesid…
Toks jausmas kad visi vaikus augina pagal instrukcija...negalima nusizenkti jokeis budais. Idomu ar gyvenime laikotes tokiu paciu instrukciju? Jau viskas taip juokingai skamba!
Jau veresnelis nieko blogo nenoredamas dave ka paragauti mazajam tai pasaulio pabaiga..nusizengimas..nesilaike instrukcijos..reikia bausti! Tad reikia visaip varyt ant mamos kokia ji bloga..nieko neismano..ir t.t
Jai maitina vaika beveik metu duodama beveik viska tik be druskos..tai ji isprotejus..ir.t t
Jai duoda gerimu skirtingu ne tik vandeni..tai ji visai pakvaiso jai nerupi vaiko sveikata.
O dar jai pamatytumet kad nuo gimymo as nekutauju vaika...tai cia akmenim visai uzmetitum.
Tesiok bezodziu.
Jus nuo pradziu cia 3 noryt kad pagal jusu taisykles mamos augintu vaikus ir daug jus mamu nuleido ant zemes.
Mes cia pasakojam savo patertis..
Kaip elgemes..ko nedarom ir darom.ir neant vienos nestumiam kokia jus mama jai jusu vaikas nedaro to ir to tokio amziaus..kodel jus duodat anokio ar kitokio maisto.
Kiekvienas vaikas ir mama individualis..ir reikia gerpti zmones..o ne stumti jai tik jusu manimui daroma neteisingai.
Man ir daug kas neoatinga del elgesio su vaikais ir ju raidos..bet as nekarto neuzstumiau o svelnei bandydama sakydavau savo nuomone..kad neduok dieve neizeisti nevienos mamos ir leliuko.
Nes dar karta pabresiu kiekvienas vaikas individualus ir kiekviena mama zino kas jam geriau...neviena mama nenuskriaus savo vaiko.
musyte525 parašė:
Kodel savo irodinejat, jeigu neteisi esat? Pati saket, kad nuo 10men duodat apelsinu sulciu. Kad dabar jau beveik metai, tai nereiskia, kad tik dabar pradejot duot …
Nes dar karta galiu pakartoti 10 ar 12 men ir skiestos ir mazais kiekeis. Tesiig jus taip pat pripazinkit kad jums nebuvo pagrendo irodineti tiesos tuo labiau stumti..neturint tokios teises..tesiog galejot pasakyti kad jus neduodat ir manot kad tai gali pakenkti maziukui. O ne pulti tokiu sliksciu budu..ir irodinet kad jus tik trisi o as neismanele.
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai