Mary.S parašė:
Juolabiau dėl žudymo tik todėl, kad būtų galima sukirst riebų kepsnį.
Ir va šitas sakinys man visgi priminė, kad jau seniai svajoju apie gerą steiką. Rytoj!
jau kad visai off topic čia varot
Mary.S parašė:
Juolabiau dėl žudymo tik todėl, kad būtų galima sukirst riebų kepsnį.
Ir va šitas sakinys man visgi priminė, kad jau seniai svajoju apie gerą steiką. Rytoj!
jau kad visai off topic čia varot
BeFree parašė:
Ir va šitas sakinys man visgi priminė, kad jau seniai svajoju apie gerą steiką. Rytoj!jau kad visai off topic čia varot
![]()
Manęs niekaip nežeidžia tai, kad kiti mėsą valgo. Bent jau mano sąžinė rami, nes aš prie to neprisidedu
galiu ramiai miegot žinodama, kad dėl mano poreikių nė vienas gyvas padaras nebuvo ir nebus nudobtas. O visi kiti tegul valgo kad ir dvigubai. Mano šeimos tai visiškai niekaip neliečia. Pasekmės dar ateity. Pamatysim
zinotu PROTEVIAI iki ko "daeita",mesos nevalgyt ir kitiems neduot,kur cia matyta:Dkapuose apsiverstu,kai einama pries naturalu zmogaus poreiki
o jei rimtai,as suprantu jei vaikas pats samoningai nusprestu,bet kai mamyte taip mokina,tai vaikas mato pavyzdi,jis jos nenori ar neduodi?
BeFree parašė:
Ir va šitas sakinys man visgi priminė, kad jau seniai svajoju apie gerą steiką. Rytoj!jau kad visai off topic čia varot
![]()
cha cha,skanaus!
mistera parašė:
cia siaip idomu pasidare...jei jau kalbant apie visokius mokslinius tyrimus, tai yra irodyta, kad augalai gyvi "padarai" ir taip pat jaucia skausma, tai pagalvojus,…
dabar Mary.S nevalgys ir zoleliu.... nes jom skauda...
mistera parašė:
cia siaip idomu pasidare...jei jau kalbant apie visokius mokslinius tyrimus, tai yra irodyta, kad augalai gyvi "padarai" ir taip pat jaucia skausma, tai pagalvojus,…
nenutrauk. maitink visa gyvenima. Imuniteta stiprina mp
Sandruolee parašė:
nenutrauk. maitink visa gyvenima. Imuniteta stiprina mp
Jei zindys visa laika tai vaikas gyvenime nesirgs.
Noryta parašė:
Jei zindys visa laika tai vaikas gyvenime nesirgs.![]()
Cia mitas
Anemun parašė:
Cia mitas![]()
Faktas.
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai