Tėvų Darželis » Mamų forumai (atviros grupės) » Planuojančios nėštumą

Gaudančios gandrus metus ir ilgiau...

(Žinutės: 16263)
Paskutinis atsakymas nuo astukijus
Atsakyti
  1. astukijus

astukijus

2 m. 6 mėn.

2012.02.22 14:32 (2 mėn.)

Leiton parašė:
    jeigu nepaslaptis tai kodel geriau nepastot?
    as kazkaip maniau kad geriau nepastot iki atostogu, bet va kai buvo kazkas tai galvojau, kad dzin tos atostogos. dabar vel noriu atostogu
    gydytoja man kaip aiskino, tai gimda paprastai yra i pilva atsisukus, o pas keleta % moteru i nugara. realiai tai neturi itakos pastojimui, bet kai buna ir kitos bedos tai susideda viskas i kruva.. na siuo metu tai kaip ir neturiu kitu bedu, tai tikiuosi ir gimda netrukdo

jokia cia paslaptis, jau buvau n kartu sakius negalima man puse metu pastoti del to kad pasidariau regejimo korekcija lazeriu pries pat Kaledas o pastoti negalima del to, kad jei pastosiu, gali surandeti ragenos. Bet mes vistiek nesisaugom kai mylimes, nes ar taip ar taip nepastoju tai dabar uztat mm laukiu kiekviena karta na o jei ukibs koks netyciukas tai busim labai laimingi

0 0
  2. Neegzistuojantis vartotojas
    2012.02.22 15:10 (2 mėn.)

avgusta parašė:
    jokia cia paslaptis, jau buvau n kartu sakius negalima man puse metu pastoti del to kad pasidariau regejimo korekcija lazeriu pries pat Kaledas o pastoti negalima del to, kad jei pastosiu, gali surandeti ragenos. Bet mes vistiek nesisaugom kai mylimes, nes ar taip ar taip nepastoju tai dabar uztat mm laukiu kiekviena karta na o jei ukibs koks netyciukas tai busim labai laimingi

aaaa.. na as cia jau po operacijos tavo atejau, tai praleidau situs reikalus man gine oficialiai rekomendavo nepastot 6men po persileidimo, bet pasnibzdejo, kad siaip nesisaugotume

0 0
  3. astukijus

astukijus

2 m. 6 mėn.

2012.02.22 15:16 (2 mėn.)

Leiton parašė:
    aaaa.. na as cia jau po operacijos tavo atejau, tai praleidau situs reikalus man gine oficialiai rekomendavo nepastot 6men po persileidimo, bet pasnibzdejo, kad siaip nesisaugotume

tai aisku kam saugotis jei vistiek neisiena pastot o ziurek buna daug atveju kai po persileidimo daug greiciau uzkimba

0 0
  4. Neegzistuojantis vartotojas
    2012.02.22 15:19 (2 mėn.)

avgusta parašė:
    tai aisku kam saugotis jei vistiek neisiena pastot o ziurek buna daug atveju kai po persileidimo daug greiciau uzkimba

bet visi tie atvejai buna tokie, kurie atsitinka netiketai, kai nepagalvoji, kad gali taip atsitikti ir tikrai net neisivaizduoji kas tau atsitiks filosofija biski

0 0
  5. astukijus

astukijus

2 m. 6 mėn.

2012.02.22 15:37 (2 mėn.)

Leiton parašė:
    bet visi tie atvejai buna tokie, kurie atsitinka netiketai, kai nepagalvoji, kad gali taip atsitikti ir tikrai net neisivaizduoji kas tau atsitiks filosofija biski

0 0
  6. Neegzistuojantis vartotojas
    2012.02.22 15:53 (2 mėn.)

ale siandien toki tingi diena. isvis nekyla rankos ka nors veikti..

0 0
  7. astukijus

astukijus

2 m. 6 mėn.

2012.02.22 16:18 (2 mėn.)

mane irgi snd traukia prie zemes laukiu savaitgalio.

0 0
  8. Neegzistuojantis vartotojas
    2012.02.22 16:34 (2 mėn.)

joooo. as irgi! ka veiksi savaitgali?

0 0
  9. 2012.02.22 20:33 (2 mėn.)

Sveikos visos. As cia naujoke, bet labai dziaugiuos zu tas kurioms pasiseka

0 0
  10. darafejiene

User has not uploaded an avatar

2 m. 4 mėn.
    evelina 4 m. 8 mėn.