Padraikaa parašė:
Taip, jis receptinis bet ir vaistineje jo nenusipirksite. Jis gaminamas gydytoju pagal spec uzsakyma.
ir ačiū dievui. kitaip kai kurios mamos reikia nereikia juo tepliotų savo vaikus
Padraikaa parašė:
Taip, jis receptinis bet ir vaistineje jo nenusipirksite. Jis gaminamas gydytoju pagal spec uzsakyma.
ir ačiū dievui. kitaip kai kurios mamos reikia nereikia juo tepliotų savo vaikus
Lotavil parašė:
ir ačiū dievui. kitaip kai kurios mamos reikia nereikia juo tepliotų savo vaikus![]()
labai teisynga mintis
maniskiui ant lupos bet lazerio nereikia sake lb retai tebuna kaip jo rušiai kad visiškai nera lupos pažeide ir pati lb gražiai nyksta tai po metu vel reiks pasirodyt bet sake jai likutis beliks iki mokyklos tik jai noresit galesit isinaikint
whirl parašė:
Ar yra kam jau išnyko hemangioma, kiek laiko ir lazerio procedūrų reikėjo?
Ziurint kokio H dydzio ir ar yra guziukas iskiles. Mums ji labai didele ir guziukas jau buvo uzauges.. tai siai dienai jau turejom 3lazerio proceduras (gydomes jau 2,5 men) rezultatas jau matosi akivaizdus, H yra sumazejus ir jau pradejus blankti. Taciau iki visisko isnykimo manau dar praeis laiko, koks pusmetis ar net metai.. jei H yra maza, ji isnyksta lengvai, gali uztekti 1-2proceduru
kiekvienam manau individualiai..
Padraikaa parašė:
Ziurint kokio H dydzio ir ar yra guziukas iskiles. Mums ji labai didele ir guziukas jau buvo uzauges.. tai siai dienai jau turejom 3lazerio proceduras (gydomes jau …
Pas kurį daktarą gydotės? Pas mus apie 1cm, tačiau max milimetras nuo akies ir truputi pakilus, tad pas mane kiekviena diena su baime. Jau turejom vieną procedurą, viduriuke pabalo ir idubo, norisi, kad greičiau išnyktų, nepakenktų akytės formavimuisi
meda777 parašė:
O pas mano mergaite 2 men ant nugros po kaire mentim apie 5 cm dydzio ir pakilus ir raudona labai. Vuzitui pas Posiuna talona gavom tik lapkricio gale pirmai vizita…
aš irgi sakyčiau nėr labai rimta. vizualiai panaši į maniškės buvusią H, kuri jau beveik išnyko. buvau nuotraukas įmetusi, paieškokite jei įdomu praeituose puslapiuose.
meda777 parašė:
O kai vaziavote pas gydytoja kokio laiko buvo vaikai ir ka daro per ta pirma apziura? Ko tiketis man nes kai vaziuosim bus mum 3 men. O visos vaziavot i santariskes…
mes važiavom į santariškes pas pošiūną. kai registruojantis pasakiau kad reikia kūdikiui talonėlio, tai sakė tokių turi skubių, ir davė savaitės bėgy. todėl keista kad jums tik lapkričio gale. gal neminėjot, kad vaikas tik dviejų mėnesių ir norit greičiau?
pirma apžiūra buvo tik apžiūra. liepė ateit po mėnesio. po mėnesio apžiūrėjo, patikino, kad praeidinėt praeis nuo kažkur 1 metų ir gali užtrukt nykimas iki 10 metų. maniškei dabar metai ir 9 mėnesiai, jau beveik nesimato tų hemangiomų.
tiesa, vežiau panašaus amžiaus kaip jūsiškė dabar apie 1,5-2 mėn.
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai