Tėvų Darželis » Forumai pagal gyvenamą vietą » Klaipėda » Klaipėdos apskritis (pokalbių grupės)

Kretingos mamytės

Komentuoti
  1. 2012.10.03 16:14 (7 mėn.)

Ivetut parašė:
    o kur dirba sopagiene? pradejau as ja su kita gine maisyt nekreipkit dms

NorthWay ji dirba

0 0
  2. Neegzistuojantis vartotojas
    2012.10.03 16:18 (7 mėn.)

Ivetut parašė:
    mane domina sviegzdiene... ar ji tik gimdymo skyriuje dirba?

kiek zinau tai taip, bet su ja eina susitart, kad apziuretu

0 0
  3. l-i-n-a

l-i-n-a

berniukas 3 m. 2 d.

2012.10.03 20:56 (7 mėn.)

Ivetut parašė:
    mane domina sviegzdiene... ar ji tik gimdymo skyriuje dirba?

as prie jos gimdziau ,maloni moteris seip,manau ji tik skyriui dirba.

0 0
  4. l-i-n-a

l-i-n-a

berniukas 3 m. 2 d.

2012.10.03 20:59 (7 mėn.)

Ivetut parašė:
    o kur dirba sopagiene? pradejau as ja su kita gine maisyt nekreipkit dms

gal Vilcinskiene turejei omeny ?poliklinikoj prie ligonines ji jau nebedirba ji dirba vienam is privaciu medicinos centru .jo siulyciau eiti privaciai i nortway kiek yra sake merginos ten gerai,as eidavau pas Vilcinskiene seniau ....nieko labai blogo pasakyt negaliu ir nieko gero

0 0
  5. 2012.10.03 21:06 (7 mėn.)

l-i-n-a parašė:
    gal Vilcinskiene turejei omeny ?poliklinikoj prie ligonines ji jau nebedirba ji dirba vienam is privaciu medicinos centru .jo siulyciau eiti privaciai i nortway kiek yra sake merginos ten gerai,as eidavau pas Vilcinskiene seniau ....nieko labai blogo pasakyt negaliu ir nieko gero

Deja, Vilcinskiene tebedirba poliklinikoj, dabar pas ja lankausi. Nors ji man nelabai patinka, bet turbut paskutinis bus vizitas ir viskas. Siaip, pasitikrinimui, pas ja tikrai neiciau, bet kai nesciajai reikia kas menesi lankytis, tai privacioj butu per brangu.

0 0
  6. 2012.10.03 22:56 (7 mėn.)

Zivile parašė:
    tik neik pas Valanciuniene poliklinikoj(atrodo tokia pavarde),siaubas,o ne gydytoja...teko patirt ta malonuma...o Sopagiene-superine daktaryte,eidavau pas ja i konsultacijas kaip pas mama

O kuo bloga yra Vilcinskiene?

0 0
  7. 2012.10.03 22:58 (7 mėn.)

Mirand parašė:
    Deja, Vilcinskiene tebedirba poliklinikoj, dabar pas ja lankausi. Nors ji man nelabai patinka, bet turbut paskutinis bus vizitas ir viskas. Siaip, pasitikrinimui, pas ja tikrai neiciau, bet kai nesciajai reikia kas menesi lankytis, tai privacioj butu per brangu.

Butent, Vilcinskiene tebedirba poliklinikoje.

0 0
  8. 2012.10.04 00:05 (7 mėn.)

aha,apie Vilcinskiene norejau pasakyt...
    ateini pas ponia pasitikrint nestumo po pries tai nepasisekusio,paprasai kad patikrintu,o ji-tai palikim Dievo valiai,kaip nuspres jis , taip ir bus...ateini kita vizita,akis pakelia nuo stalo-aha,nu biski gal ooriaugai,tai turbut viskas gerai...iki kito karto... persirasiau i NorthWay,tai kai ateidavau i poliklinika,pasisveikindavau su ponia kur koridoriui,tai demonstratyviai nusisukdavo ir praeidavo..nesupratau jos darbo metodikos

0 0
  9. l-i-n-a

l-i-n-a

berniukas 3 m. 2 d.

2012.10.04 08:46 (7 mėn.)

Mirand parašė:

jo?man kazkada reikejo pas ja paskambinau sako jinai nebedirba jau po to suzinojau kad i privacius isejo dirbt,nebent vel gryzo

0 0
  10. l-i-n-a

l-i-n-a

berniukas 3 m. 2 d.

2012.10.04 08:47 (7 mėn.)

Zivile parašė:
    aha,apie Vilcinskiene norejau pasakyt...
    ateini pas ponia pasitikrint nestumo po pries tai nepasisekusio,paprasai kad patikrintu,o ji-tai palikim Dievo valiai,kaip nuspres jis , taip ir bus...ateini kita vizita,akis pakelia nuo stalo-aha,nu biski gal ooriaugai,tai turbut viskas gerai...iki kito karto... persirasiau i NorthWay,tai kai ateidavau i poliklinika,pasisveikindavau su ponia kur koridoriui,tai demonstratyviai nusisukdavo ir praeidavo..nesupratau jos darbo metodikos

buten na tiegiog zmogui atsibodes darbas .arba jos kabinetas jos taisykles

0 0
Žinutės parašytos:

Naujas komentaras