Bet jūs ir šaunuolės merginos
aš iš tų tinginiukių ir nieko pati neneriu, nemezgu
Bet jūs ir šaunuolės merginos
aš iš tų tinginiukių ir nieko pati neneriu, nemezgu
o aš kad ir norėčiau kažko nusinerti, bet nemoku...Dar ir sugebėjimų reikia, ne tik noro
na merginos, as pati irgi nemezgu, bet uzsiprasiau savo mamos tai jau ideja yra, rasta issirinkau ir laukiam kada bus numegzta
tikiuos bus taip kaip isivaisduoju
sveikutes, mano pupai suknele jau numegzta, nuostabi ji man...beliko sulaukt kada atsius
o kas nors darot krikstynu dezes mazyliams?
mes darom nu tiksliau norim ju tiek tevai tike kriksto tevai
beje gal kas zino kur galima pigiausiai atsispauzdint fotoknyga siauliuose, kaune:)?
kristukeee parašė:
o kas nors darot krikstynu dezes mazyliams?mes darom nu tiksliau norim ju tiek tevai tike kriksto tevai
![]()
![]()
![]()
![]()
beje gal kas zino kur galima pigiausiai atsispauzdint fotoknyga siauliuose, kaune:)?
pasizvalgyk beta.lt, grupinis.lt, dyl.lt, kartu.lt ten daznai esu macius fotoknygu spausdinimui akciju
soniqa parašė:
pasizvalgyk beta.lt, grupinis.lt, dyl.lt, kartu.lt ten daznai esu macius fotoknygu spausdinimui akciju![]()
as spausdinau Amelytes pirmuju gyvenimo metuku knyga is siu svetainiu, tai esu labai maloniai nustebinat gera kokybe
Zivile parašė:
as spausdinau Amelytes pirmuju gyvenimo metuku knyga is siu svetainiu, tai esu labai maloniai nustebinat gera kokybe![]()
o kokioj firmoje darei? nes tan ivairios imeta, as ir vis dvejoju del kokybes
soniqa parašė:
o kokioj firmoje darei? nes tan ivairios imeta, as ir vis dvejoju del kokybes![]()
4spalvos.lt tikrai labai graziai atspausdino, nuotraukos ryskios
kristukeee parašė:
o kas nors darot krikstynu dezes mazyliams?mes darom nu tiksliau norim ju tiek tevai tike kriksto tevai
![]()
![]()
![]()
![]()
as darysiu deze ir albuma su nuotraukom ir palinkejimais