kirute parašė:
Ml nepasakysiu, nes nebeatsimenu, krutine dabar mano pilnas B, nestumo metu puse jei nedaugiau dydzio papilnejo![]()
Tai nedaug tada isvis
kirute parašė:
Ml nepasakysiu, nes nebeatsimenu, krutine dabar mano pilnas B, nestumo metu puse jei nedaugiau dydzio papilnejo![]()
Tai nedaug tada isvis
kirute parašė:
Kam ko reikia, man reikejo pilnos naturaliai atrodancios krutines, mano pacios buvo B, bet po nukritusio svorio liko tik odao kitoms patinka didziules krutines,…
As turiu po op D ir tikrai nera ji didele
ir dauguma cia pasidariusiu turi prasidedant nuo C
ir neatrodo nenaturaliai dideles
Sniegexx parašė:
As turiu po op D ir tikrai nera ji dideleir dauguma cia pasidariusiu turi prasidedant nuo C
ir neatrodo nenaturaliai dideles
![]()
Pritariu ,savom akim mačiau
bet tai kiekvienos asmeninis pasirinkimas
ingainga22 parašė:
Moterytės,jus man pasakykit. Vienoje grupėje rašo,kad reailai krutinė 30 proc mažesnė gaunasi,nei kaip prisimatavimas buna :). Ar tikrai toks ženklus skirtumas?……
As tai pries op neturejau jokio primatavimo.pasakiau kokio dydzio noriu ir tiek.gavosi daugiau negu galvojau
ingainga22 parašė:
Moterytės,jus man pasakykit. Vienoje grupėje rašo,kad reailai krutinė 30 proc mažesnė gaunasi,nei kaip prisimatavimas buna :). Ar tikrai toks ženklus skirtumas?…
Koki matavau toks ir gavos. Tik buvau pasirinkus daugiau, bet pakeiciau po keliu dienu pasirinkima i maziau...
Sveikos,jungiuosi ir as,trumpai apie savo bedas
pasimetus esu nerealiai,buvau pas Kaikari,patare detis 380ml apvalius implantus,plius darytis pakelima,kadangi krutine nukarus,anksciau turejau d dydi dabar po dvieju vaiku b,zodziu uzsirasiau operacijai,net visa laika nervavaus,de randu kurie liks po pakelimo ir de th apvaliu implantu,nes norejau laso formos,uzsiregistravau pas Viksraiti,sndn po konsultacijos nebezinau ka galvot,Viksraitis siulo 320 ir be pakelimo,siulo kazkokius inplantus kur priauga prie raumens ir krutines ir nejuda nesislenka niekur,zodziu nebezinau ka or galvot,gal pas trecia eit chirurga??
_Prada_ parašė:
Sveikos,jungiuosi ir as,trumpai apie savo bedaspasimetus esu nerealiai,buvau pas Kaikari,patare detis 380ml apvalius implantus,plius darytis pakelima,kadangi kr…
Sveika,as tai eiciau ir pas trecia vien del pakelimo paklausyti ka sakytu,gal istikruju nereikalingas ir su implantais viska eina uzpildyti
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai