Tėvų Darželis » Nėštumo planavimas » Nėštumo planavimas » Laukiant gandrų

Nėštumas po persileidimo

Patarimai planuojančioms nėštumą po patirtos vaisiaus netekties.
Skaityti visą straipsnį
(Žinutės: 2580)
Paskutinis atsakymas nuo dainuska
Atsakyti
  1. 2012.02.22 12:36 (3 mėn.)

Ruge parašė:
    gal dabar kai dairysises, nepagailek pinigeliu, ir nusipirk koki rimtesni testa, nors net nzn, mergaites yra sake, kad visai nesvarbu koks testas, jei yra nestumas ji ir rodo. as asmeniskai perku skaitmeninius, tai ten jau nebuna jokiu bajeriu
    va matai ir krutine jautri, na man tai cia labai panasu i nestuma, labai...

hmm nu ziuresim kita testa pabandysiu nusipirkti brangesni gal jie greiciau fiksuoja ta HCG,nei tie pigus as ir taip galvojau kad is esmes neturetu buti reiksms koks testukas jei jau laukciausi turbut ir rodytu teigiama.. nu nezinau

0 0
  2. 2012.02.22 17:17 (3 mėn.)

Karalaitte parašė:
    hmm nu ziuresim kita testa pabandysiu nusipirkti brangesni gal jie greiciau fiksuoja ta HCG,nei tie pigus as ir taip galvojau kad is esmes neturetu buti reiksms koks testukas jei jau laukciausi turbut ir rodytu teigiama.. nu nezinau

nueik i poliklinika ir pasidaryk kraujo tyrima ir viskas bus aišku.

0 0
  3. neringabaniene

neringabaniene

Ąžuolė 3 m. 10 mėn.
    Skaistė 6 m. 11 mėn.

2012.02.22 22:55 (3 mėn.)

Karalaitte parašė:

Žinai su tais testais nesuprasi asmeniškai man visi testai pradėdavo rodyti kai sueidavo lygiai du mėnesiai neštumo nor sužmušk kitaip būdavo neigiams...

0 0
  4. 2012.02.23 15:11 (2 mėn.)

0 0
  5. @Fėja@

@Fėja@

8 sav. 4 d.

2012.02.23 15:51 (2 mėn.)

Sveikos,
    Noriu prisijungti prie Jūsų.. Sekmadienį sužinojau, kad kelias savaites nešioju nesivystantį savo angeliuką.. Antradienį atliko abraziją.. Viskas fiziškai jau gerai.. Bet širdelėj.. Mums buvo 12 sav., o 10 sav. nustojo plakti širdutė..
    Tikiuosi priimsit pas save..

0 0
  6. JUODUKE1985

JUODUKE1985

1 m. 4 mėn.

2012.02.23 15:55 (2 mėn.)

@Fėja@ parašė:
    Sveikos,
    Noriu prisijungti prie Jūsų.. Sekmadienį sužinojau, kad kelias savaites nešioju nesivystantį savo angeliuką.. Antradienį atliko abraziją.. Viskas fiziškai jau gerai.. Bet širdelėj.. Mums buvo 12 sav., o 10 sav. nustojo plakti širdutė..
    Tikiuosi priimsit pas save..

labai uzjauciu laikykis

0 0
  7. @Fėja@

@Fėja@

8 sav. 4 d.

2012.02.23 16:01 (2 mėn.)

INGRIDUX4 parašė:
    labai uzjauciu laikykis

Ačiū, mėginam laikytis, nepasiduosim blogoms nuotaikoms.. Daktarė patarė stiprinti organizmą, truputį pailsėti ir vėl mėginti.. Tai dabar vartojų bičių pienelį ir stiprinu imunitetą..
    Linkiu visoms neužsibūti šiame skyrelyje, arba užsukti kaip svečiams, jau su pilveliu..

0 0
  8. JUODUKE1985

JUODUKE1985

1 m. 4 mėn.

2012.02.23 16:06 (2 mėn.)

@Fėja@ parašė:
    Ačiū, mėginam laikytis, nepasiduosim blogoms nuotaikoms.. Daktarė patarė stiprinti organizmą, truputį pailsėti ir vėl mėginti.. Tai dabar vartojų bičių pienelį ir stiprinu imunitetą..
    Linkiu visoms neužsibūti šiame skyrelyje, arba užsukti kaip svečiams, jau su pilveliu..

tikimes labai, kad pavyks ir sikart viskas bus gerai o tave tai labai suprantu ir uzjauciu, nes pati ta patyriau

0 0
  9. Ruge

Ruge
    Vartotojas blokuotas

Angeliukas 7 mėn. 3 sav.
    Valentinas 16 m. 8 mėn.

2012.02.23 16:06 (2 mėn.)

man jau net baisu kartais cia uzeit taip nesinoretu daugiau tokiu baisiu netekciu..

Feja, laikykis as praradau maziuka 20 savaiciu... po poros men vel persileidau, per smegenine vaziuoja konkreciai, bet laikas gydo... nors man sake ta pati, tada sirdis plyso, ir netikejau... bet istikruju yra taip..

0 0
  10. @Fėja@

@Fėja@

8 sav. 4 d.

2012.02.23 16:11 (2 mėn.)

Ruge parašė:
    man jau net baisu kartais cia uzeit taip nesinoretu daugiau tokiu baisiu netekciu..

Feja, laikykis as praradau maziuka 20 savaiciu... po poros men vel persileidau, per smegenine vaziuoja konkreciai, bet laikas gydo... nors man sake ta pati, tada sirdis plyso, ir netikejau... bet istikruju yra taip..

Vajej, Ruge, užjaučiu Tave labai labai.. Aš labai tikiuosi, kad laikas gydo.. Ir, kad kitas kartas bus sėkmingas..

INGRIDUX4, ir Jūs laikykitės..

0 0
Žinutės parašytos:
Atsakyti

Rašyti atsakymą