Usne123 parašė:
P tai jums per tris savaites nieko neatsirado? Nei tepliojimu nieko?
Ne nieko..
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįUsne123 parašė:
P tai jums per tris savaites nieko neatsirado? Nei tepliojimu nieko?
Ne nieko..
Sveikos. Turėjau du persileidimus, tai man dabar kiekvienas pojūtis sukelia paranoja. Laukiuosi 6+5. Antradienį pajutau pykinimą, tęsėsi iki penktadienio. Penktadienį gulėjau visą pusdienį lovoj, naktį miegojau 11h, šeštadienį dar pykinimas lydėjo, o šiandien jaučiu lengva spazmavima nugaros, jėgų nėra, bet pykinimas aprimęs. Dariausi vakar clearblue testą su savaitėm tai rodo maximuma ką ir gali rodyti 3+... Ar vėl man čia gresia nesivystantis ar tie požymiai gali šokinėti...?
Blizgė parašė:
Sveikos. Turėjau du persileidimus, tai man dabar kiekvienas pojūtis sukelia paranoja. Laukiuosi 6+5. Antradienį pajutau pykinimą, tęsėsi iki penktadienio. Penktadie…
Manau kad gerai jai pykina, vadinasi vystosi vaikelis.🙂 Man su abiem nesivystančias buvo žiaurus šaltkretis. Nežinau čia sutapimas ar požymis🧐
Ievukas 111 parašė:
Manau kad gerai jai pykina, vadinasi vystosi vaikelis.🙂 Man su abiem nesivystančias buvo žiaurus šaltkretis. Nežinau čia sutapimas ar požymis🧐
Pritariu, kad pykinimas yra tikrai geras požymis. Manęs nepykino visiškai nuo pat nėštumo pradžios, tai, pamaniau, gal esu iš tų laimingųjų tarpo, kurių toksikozė nevargina, bet...7-8 sav. pradėjau staigiai kraujuoti...na ir dabar teks atlikti išsamius tyrimus ir planuoti vėl...Žinoma, pirmiausia reikia atsigauti...
Everything parašė:
Pritariu, kad pykinimas yra tikrai geras požymis. Manęs nepykino visiškai nuo pat nėštumo pradžios, tai, pamaniau, gal esu iš tų laimingųjų tarpo, kurių toksikozė n…
Linkiu sėkmingo sekančio. Ir puikiai jus suprantu kaip sunku yra... Laikykitės.
sveikos, man tik kokios 4 sav. pradejau kraujuoti iskart nulekiau i priimamaji, patvirtino mestuma, bet puslyte jau juda link isejimo, taciau dar neisejo. Daktare saltai sako gamta atsirenka. negalima issaugoti. jokiu vaistu nieko. ar kam pavyko issaugoti? gal kazkam panasiai buvo ir gime sveikas? nenoriu prarasti😭😭😭 dabar vos vos tik teplioju ir truputi maudzia pilva. Daktare sako neverk gal ivyks stebuklas or nepabegs. Tai uzdege vilty manyje.
jurospaukste parašė:
sveikos, man tik kokios 4 sav. pradejau kraujuoti iskart nulekiau i priimamaji, patvirtino mestuma, bet puslyte jau juda link isejimo, taciau dar neisejo. Daktare s…
Man irgi tokia pati situacija buvo ir sakė taip pat.. kad iš šimto tik vienas nėštumas toks išgyvena.. po savaitės deja persileidau... Tikiuosi jūs būsit tą laimingoji kuriai pavyks išsaugoti ❤️
Ievukas 111 parašė:
Man irgi tokia pati situacija buvo ir sakė taip pat.. kad iš šimto tik vienas nėštumas toks išgyvena.. po savaitės deja persileidau... Tikiuosi jūs būsit tą laiming…
Guliu lovoje, bandysiu viska padaryt kad issaugociau🌺
jurospaukste parašė:
Guliu lovoje, bandysiu viska padaryt kad issaugociau🌺
jei jau daktarai pasake kad bega deja nieko nepadarysit.
tokia skaudi tiesa. paciai teko ta isgyvent... kojos slydo is po koju. laimei issivale naturaliai. linkiu nestresuot ir nekaltint saves. nes jau nieko nepakeisite. ar krutine atleido? nes tai pirmas pozimis kaip mano gine sake....
Diadema_M parašė:
jei jau daktarai pasake kad bega deja nieko nepadarysit.tokia skaudi tiesa. paciai teko ta isgyvent... kojos slydo is po koju. laimei issivale naturaliai. linki…
neatleido. tik biski maudzia pilvo apacia ir vis dar teplioja. as turiu vilties dar truputi
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai