Marija69 parašė:
Gaudom gaudom virusiuka
Marija69 parašė:
Gaudom gaudom virusiuka
kaktusyte99 parašė:
aciu Emilijadarysiu dar savaitgali viena testuka ir tada skubesiu i rugpjutinuku grupele
jau ir db manau gali pilnumoj jungtis
kaktusyte99 parašė:
tevu-darzelis.lt/rk4628@1211066c2b5 nieko nenaudojau jokiu ov testu pasitikejau tevu darzelio rodoma ov dienele![]()
ir kodel rodo kad cia tavo pacios zymeta diena ov?
nepyk kad tokia smalsi
skaistut parašė:
o tavo mmmm reguliarios?![]()
taip kaip laikrodukas visada prasideda 27 ciklo diena
skaistut parašė:
ir kodel rodo kad cia tavo pacios zymeta diena ov?nepyk kad tokia smalsi
![]()
as mat nezymejau jokiu gleiviu tempertauros tai man rase kad pazymet reikia sistema pati nesurado. o taip juk kalendoriuje zymint menesines nuspeja raso numatyta ovuliacijos diena tai man rode ta diena(kiausineli su punktyrine linija) ir as pazymejau ta diena.
Emilija parašė:
jau ir db manau gali pilnumoj jungtis![]()
![]()
kazkaip netikiu dar juk vos matosi reikia ryskiu II
kaktusyte99 parašė:
as mat nezymejau jokiu gleiviu tempertauros tai man rase kad pazymet reikia sistema pati nesurado. o taip juk kalendoriuje zymint menesines nuspeja raso numatyta ovuliacijos diena tai man rode ta diena(kiausineli su punktyrine linija) ir as pazymejau ta diena.
aiskutis nes pas mane tai kazkoke nesamone is pat pradziu numatyta diena buvo 26 o paskui dingo :?
kaktusyte99 parašė:
kazkaip netikiu dar juk vos matosi reikia ryskiu II![]()
![]()
![]()
o dabar atrodo taip grafikas
tevu-darzelis.lt/rk36820@12111295082
skaistut parašė:
aiskutis nes pas mane tai kazkoke nesamone is pat pradziu numatyta diena buvo 26 o paskui dingo :?
nu gal todel kad tu ten zymi viskai ir pagal simtomus programa padaro. temp gleives kaklelis ov testuku zymejimas tai gali pakeisti ta pirmine nuspeta ov diena
kaktusyte99 parašė:
nu gal todel kad tu ten zymi viskai ir pagal simtomus programa padaro. temp gleives kaklelis ov testuku zymejimas tai gali pakeisti ta pirmine nuspeta ov diena
as nieko nezymiu apart temperatura kelis kertus bet myliuka kada darem ir mmm dienas
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai