ramuma parašė:
Emilija, 56 psl parasei, ne 36![]()
ai jo.. aha
kazkur kitur plaukioju
ramuma parašė:
Emilija, 56 psl parasei, ne 36![]()
ai jo.. aha
kazkur kitur plaukioju
www.nšpinfo.lt/bt-matavimas labai faina puslapeli radau
gal kas zino, o gal kam pravers
zaliaake16 parašė:
siandien pas mane sitaip![]()
va jau kaip graziai
tai jau darbuokites is peties
viskas kita menesi ir as tu OV nusipirksiu pazaidimui
zaliaake16 parašė:
cia ov ar nt?
Emilija parašė:
va jau kaip graziaitai jau darbuokites is peties
![]()
viskas kita menesi ir as tu OV nusipirksiu pazaidimui
![]()
reik ir man jauciu nusipirkti, nes nezinau kada ta ovuliacija pas mane, nes nieko nejauciu
zaliaake16 parašė:
ai biski taip isejo visai netiketai pasilinksminti :)nu ten to kraujuko nedaug buvo taip kap pirsta isipjovus,bet man pirma karta sitaip ...tai labai tikiuosi ,kad cia buvo implantacija :)))
O gal tiesiog ju nepastebejai ?tu kb ?![]()
idomiai cia ,o bt kaip ?ar stebi ?
bt nestebiu, vakar vakare paemiau gyvsidabrini termometra, parode 36.2
o kad KB nepastebeciau to dar nebuve
siaip as jas matau 2 ar 3 dienas, ir kaip bijau kad neveluotu man OV.. nes pas gine uzsirasiusi 22 dienai, tai zadu 3 dienas pries buti nesimylejus, del apziuros, tai jei ovuliacija veluos, galimas daiktas, kad taip ir nepasimylesim per ja ir sis ciklas vel bus nesekmingas
zaliaake16 parašė:
ai biski taip isejo visai netiketai pasilinksminti :)nu ten to kraujuko nedaug buvo taip kap pirsta isipjovus,bet man pirma karta sitaip ...tai labai tikiuosi ,kad cia buvo implantacija :)))
O gal tiesiog ju nepastebejai ?tu kb ?![]()
idomiai cia ,o bt kaip ?ar stebi ?
tikekimes kad cia ji, bet dar gal is kitos puses as tik ziuriu nepyk, gal kur isipjiovei r dar kas buvo, nes man taip viena karta buvo, du lasiukus pamaciau ant ikloto o pasirodo spuogelis buvo ir jis kazkaip pakraujavo
zaliaake16 parašė:
Vakar tik jau ND nedarem,nes neisejo![]()
![]()
,bet siandien reikia padaryti butinai
![]()
manau vertas grieko testas
ramuma parašė:
bt nestebiu, vakar vakare paemiau gyvsidabrini termometra, parode 36.2o kad KB nepastebeciau to dar nebuve
siaip as jas matau 2 ar 3 dienas, ir kaip bijau kad neveluotu man OV.. nes pas gine uzsirasiusi 22 dienai, tai zadu 3 dienas pries buti nesimylejus, del apziuros, tai jei ovuliacija veluos, galimas daiktas, kad taip ir nepasimylesim per ja ir sis ciklas vel bus nesekmingas
![]()
o tau gine liepe nesimyleti?
Emilija parašė:
o tau gine liepe nesimyleti?
neliepe, bet noriu kad tepineli paiimtu, o tai kaip ji paims jei ten pas mane spermiukai duosis
?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai