Tėvų Darželis » Kita » Vaikų vardai » Įvairios temos apie vardus ir pavardes

Populiariausi 2011 m. vaikų vardai pilni metiniai duomenys

2011 m. vardų TOP10-uose pokyčių ne tiek ir daug: iš mergaičių TOP vardų sąrašo iškrito tik vardas MIGLĖ, berniukų - AUGUSTAS.
Skaityti visą straipsnį
(Žinutės: 32)
Paskutinis atsakymas nuo mamutea
Atsakyti
  1. you_ra

you_ra

Mūsų mylimas sūnus 9 mėn. 1 sav.

2012.01.31 11:24 (3 mėn.)

valiooo, dekui uz statistika! is tiesu labai idomu paziureti, kokios tendencijos

0 0
  2. 2012.01.31 11:49 (3 mėn.)

Valioo, kad Augustas iškrito, nes 2010 neužžiūrėjom, kad net 8 šis vardas tai gal dabar nebus labai daug jų

0 0
  3. 2012.01.31 12:08 (3 mėn.)

(paslėptas tekstas) neatsargūs žodžiai
    ,as savo mergaitei isrinkau varda nesiremdama jokia statistika ,ir labai grazu varda issirinkom,visi tik gire ir klause:kaip cia taip sugalvojot ir panasiai.taigi,kaip pavadinsi tai jau nepagadinsi...

0 0
  4. you_ra

you_ra

Mūsų mylimas sūnus 9 mėn. 1 sav.

2012.01.31 12:32 (3 mėn.)

renata sokolov parašė:
    as savo mergaitei isrinkau varda nesiremdama jokia statistika ,ir labai grazu varda issirinkom,visi tik gire ir klause:kaip cia taip sugalvojot ir panasiai.taigi,kaip pavadinsi tai jau nepagadinsi...

as, kai isrinkau varda, maniau, kad toks vienintelis bus visoj Lietuvelej bet paziurejau statistika, pasirodo ne as viena ji pasirinkau is graiku mitologijos vistiek dziaugiuosi, kad vardas retas, grazus, stipri reiksme ir, kas svarbiausia, labai tinkantis mano suneliui

1 0
  5. 2012.01.31 12:34 (3 mėn.)

Na ne tai, kad pagal statistiką, bet pvz man nesinorėtų, kad tarkim darželio grupėj ar mokykloj būtų 5 su tokiu pačiu vardu, kaip mano vaiko bet kaip tu sakai, mes nežiūrėdami pavadinom, ir tik paskui pamatėm, kad jis labai populiarus... Todėl ir pasidžiaugiau dabar, kad bent 2011 jų pamažėjo

0 0
  6. 2012.01.31 14:55 (3 mėn.)

O mes tikrai rinkom galima sakyti pagal statistika, nors ir grazus vardai Emilija, Goda, bet pati kai dirbau darzelyje, grupese po 3-5 mergaites tais paciais vardais buvo, tai tikrai nenorejau, kad mano mergyte turetu toki dazna varda, kad paskui kokioj mokykloj mokytoja ne vardu, o pavarde vadintu Todel galvojom retesni varda, aisku neisrinkom vienintelio Lietuvoje, bet i desimtuka nepapuolam

0 0
  7. 2012.01.31 20:05 (3 mėn.)

renata sokolov parašė:
    as savo mergaitei isrinkau varda nesiremdama jokia statistika ,ir labai grazu varda issirinkom,visi tik gire ir klause:kaip cia taip sugalvojot ir panasiai.taigi,kaip pavadinsi tai jau nepagadinsi...

O kodėl jūs taip sprendžiat ?

Mes pirma sūnui vardą sugalvojom,o tik paskui į visokias statistikas žiūrėjom,ir tai mūsų nuomonės nekeitė

Abiejų vaikų vardai gan retoki,manau,kad klasėj po penkis tokius nebus ir labai džiaugiuosi

Mane pačią baisiai nervindavo kai mokykloj pavarde šaukdavo,nes Simonų -kur spjausi ten pataikysi

0 0
  8. 2012.02.01 11:40 (3 mėn.)

Mes irgi busime is tu kurie isrinkome varda o tik paskui ziurejome statistika ir nuomones tikrai nepakeite, net jai klaseje butu 5 vaikai su tokiu paciu vardu koks skirtumas? Gi ne del mokylos renku varda, mokykla pabaigs, po 12 metu, o su vardu gyvens visa likusi

0 0
  9. 2012.02.01 15:16 (3 mėn.)

O kazin kaip sudaromi tie vardu sarasai, kaip tie duomenys tikslinami? Cia tik lietuvoje gimusiu vaiku vardai, ar ir uzsienyje gimusiu lietuviu tevu vaiku vardai?
    Nes seip tai turetu buti ir tokio berniuko vardas, bet kiek tikrinau, jo nera. O prisiregistraves prie Lietuvos ji jau gan senokai. Mano dukros vardas, tikrai nemanau kad daznas, ji metrika gavo viename mieste (nes as pati buvau registruota tenai), bet nuo gimimo augo, visi kiti dokumentai tvarkomi visai kitame mieste. O vardyne, lygiai toks pat vardas, lygiai tapati data, ir tik vienas vienintelis vardas ten kur mano dukra gimusi, ir vienas vienintelis ten kur ji augusi. Beto as ta varda esu biski pakeitusi, sulietuvinusi. Tai cia dviem mergaitem taispaciais metai buvo isrinktas ir lygiai taip pat pakeistas-sulietuvintas vardas, ar cia tapati mergaite, tik jos vardas iregistruotas dviejuiose skirtinguose miestuose. Beje, daugiau tokiu vardu Lietuvoje ir neregistruota.

0 0
  10. 2012.02.01 15:21 (3 mėn.)

ugnele1 parašė:
    O kazin kaip sudaromi tie vardu sarasai, kaip tie duomenys tikslinami? Cia tik lietuvoje gimusiu vaiku vardai, ar ir uzsienyje gimusiu lietuviu tevu vaiku vardai?
    Nes seip tai turetu buti ir tokio berniuko vardas, bet kiek tikrinau, jo nera. O prisiregistraves prie Lietuvos ji jau gan senokai. Mano dukros vardas, tikrai nemanau kad daznas, ji metrika gavo viename mieste (nes as pati buvau registruota tenai), bet nuo gimimo augo, visi kiti dokumentai tvarkomi visai kitame mieste. O vardyne, lygiai toks pat vardas, lygiai tapati data, ir tik vienas vienintelis vardas ten kur mano dukra gimusi, ir vienas vienintelis ten kur ji augusi. Beto as ta varda esu biski pakeitusi, sulietuvinusi. Tai cia dviem mergaitem taispaciais metai buvo isrinktas ir lygiai taip pat pakeistas-sulietuvintas vardas, ar cia tapati mergaite, tik jos vardas iregistruotas dviejuiose skirtinguose miestuose. Beje, daugiau tokiu vardu Lietuvoje ir neregistruota.

Tai jau butu idomu suzinoti kas per vardas, jeigu daugiau Lietuvoje tokiu nera?

0 0
Žinutės parašytos:
Atsakyti

Rašyti atsakymą