Manau , labai saunu kai zmogus moka organizuoti savo laika !!!
mirabella parašė:
Tai vat, Tigriuke666, sakau, kad tie sausainiai labai jau greit dideliais gabalais burnoje atsiranda :), na vistiek reikia nuo kazko pradeti, gal jau reikia darzoviene neblenderuoti, o sutrinti, kad mokytusi kramtyti? Kaip jus darot?
Man daktare jau pries menesi sake, jokiu blendriavimu, sutrinti su sakute ir duoti, kad mokintusi kramtyti. Bet jis tingi, nevalgo, tai dar vis blenderiuoju, sakau ismoks
Veronikutė... parašė:
tikrai zinau,kad as jo turesiu,ir dukra jo neatsisakys, tiesiog dreba krutis pamacius,o ir man nedigs,nes jei jau butu dinge tai nebemaitinciau...Turejau toookiu stresu ir tai nedingo,tad dabar esu rami...
...O pagal tave kalcis tik is karves pieno arba misiniu??????As zinau kad kitu produktu is kuriu mes to gausim....
Geras mastymas, mamyte ;) Bus pienukas! Visada tikėjau, kad jis gaminasi ne papuose, o galvoje
Ilonytea parašė:
bet išties... nesupykit už išsireiškimą,širšių lizdas.Juk galima draugiškai savo nuomonę išsakyti o ne priverstinai įrodinėti savo tiesas...![]()
... o kaip su rekomendacijom?
raganele666 parašė:
... o kaip su rekomendacijom?![]()
jetau jau tos rekomendacijos,daktarai ir viskokie gastro jau igrysuse juodai,ka bepaklausi iskart ""man patare gastro ar dar koks velnias""
Sumaliau grikių kruopas kavamale ir išviriau košę. Įdėjau obuolį ir vėl sumaliau smulkintuvu. Gavosi.. fee.. fee...
Ką padariau ne taip?
Ar negerai smulkinti grikius prieš verdant? Kaip darote jūs?
O ryžius smulinate?
Mano panelė vis dar nevalgo. Tai nežinau kaip ją pradžiuginti,kad bent kelis šaukštelius įsiūlyti.
Šiandien išviriau bulvė+morka+moliūgas+briuselio kop. Išviriau didesnį kiekį, kad ir pačiai užtektų. Valgiau apsilaižydama.
O dukrytė vos 2 šaukštelius ir viskas. Užsičiaupė ir nebepavyko įsiūlyti.
as darau kitaip.
Pirma tokias grudines kaip grikiai, aviziniai, ryziai nu ir bulves iskaitau. Reikia labai atsargiai smulkinti, nes jeigu per daug permalsi mase pasidaro tasi. Kad taip neatsitiktu as lbj lbj gerai isverdu viska ir padarau skysciau siek tiek, tada graziai susismulkina.
Kitas dalykas, man visiskai nepasiteisino aviziniu, grikiu ar ryziu smulkinimas pries virima. As verdu piene ir verdu cielus. Man daug geriau isverda, nes kai smukintus verdu kose is kart pasidaro vientisa, ja sunkiau isvirt.
kuo skanini koses? Kai maniskis nevalge as skaninau ir sviestu ir pienuku vienu metu, plius i mesa ar darzoves imesdavau kelis grudelius druskos. nepabijojau, bandziau kazkaip isisukt. Db skaninu tik sviestu
nevirtu niekad nesmulkinau,o dabar retai kada ir virtas smulkinu...tokius kaip grikius vos pora kartu blenderi ikisu.......Sugebam valgyti ir visai nesmulkintus,kramtom kuo puikiausiai nuo pat pradzios....