Tėvų Darželis » Kūdikis » Kūdikio maitinimas » Žindymas

Viskas apie žindymą

(Žinutės: 3216)
Paskutinis atsakymas nuo Ritata
Atsakyti
  1. 2012.02.22 22:05 (3 mėn.)

ele0 parašė:
    jau esu pasakojus, kad mūsų Mažas pirmaisiais mėnesiais stenėdavo dėl visko - toks buvo jo bendravimo būdas kol susipratom žali tėveliai, kad jis taip su mum bendrauja..... jis po truputį ėmė ir kitaip bendraut
    o kol stenėjo, tai reikšdavo viską - pakelk, pamyluok, panešiok, noriu valgyt, pabudau, šlapia ir t.t. ... tai kai susivokėm, kad ne pilvuką jam raižo (jau kai raižo, tai rėks kaip didelis), pradėjom stengtis atspėti ir tenkinti jo poreikius viską iš eilės išbandai ir pataikai
    linkiu sėkmės kalbantis ir susikalbant su mažuoju žmogum
    o mankštelės niekad netrukdo

mums buvo panasiai, bet mes niekad nesukom galvos del stenejimo.

0 0
  2. renatavaidas

renatavaidas

augustas 1 m. 1 mėn.
    laurita 10 m. 10 mėn.
    aurelija 13 m. 7 mėn.

2012.02.23 00:27 (3 mėn.)

Laimingoji1987 parašė:
    Sweikute,na biskiuka bet maniske steni tikrai todel,kad bezduka daryt nori,nes kojytes palenkiu prie pilvuko tai issibesda,bet labjausiai mane erzina,kadip maziuke miega ir steni vargsiuke

musu mazylis 1-2 men irgi kaip jusu riesdavos stenedavo,taip budavo ir miegant tada net pabusdavo nuo to,bet mes atradom toki dalyka kad jei tik pamatom kad jau ima blaskytis ir stenet tai jei as arba tetis guledavom salia tai pakisdavom kojas jam prie uzpakaliuko kad jo kojos butu ant musu koju taip staciai jo stuburui,o jei neguledavom kartu tai pakisdavom pagalve,ir jam budavo lengviau issipurpset tada vel nurimdavo ir toliau miegodavo.Dar kartais jei matydavau kad cia jau greit nepraeis o taip dazniausiai budavo anksti rytais tai ji idedavau i masinine kedute nesiokle ir jos ta prieki pakeldavom ka nors pakisdami po kedute,kad jis nesedetu o guletu bet ir vel but status kampas tarp koju ir stuburo.Tikiuos aiskiai parasiau,mum tai tikrai labai padejo,bet mes dar ir colinox duodavom,o as skaiciau kad jo sudavus vakare ryte issipurpsi tai galvoju kad ir jis dar prisidejo kad lengviau iseidavo.

0 0
  3. 2012.02.23 08:33 (2 mėn.)

dodezile parašė:
    Laimingoji - tikrai manau pabandyk savo lelei daugiau kojytes pakilnoti į viršų, kojytes prie pilvuko stumti - na tokią mankštelę , poto pamasažuok ratuku pilvuką, dar mano lelei patikdavo, kai pasiguldydavau ant rankos - plaštaka mano ant pilvuko būdavo ir taip nešiodavau ant pilvo paguldytą ir karts nuo karto savo plaškata pamaigydavau pilvelį - tikiuosi aiškiai išdėsčiau - paskutinis variantas patikdavo labai - nešiodavau po kambarius - gulėdavo man ant rankos ir stebėdavo kambarį visą kitu lelei kampu

Aciuaks vakar sportawom su kojytem ir pasigulciau taip kaip pasakojai tai ramute guli ir domisi pasauliu ir susipazindina su kambariais aciukas

0 0
  4. 2012.02.23 08:36 (2 mėn.)

sweikute renatavaidas aciuaks uz patarimus esate labai maloni colinoxa ir as turiu,reikes gal biskiuka nusitraukt pieniuko ir duot maziukiai;)

0 0
  5. 2012.02.23 08:40 (2 mėn.)

nuo pilvelio mums padejo dar kmynu lasiukai baby fen , ir gerosios bakterijos

0 0
  6. 2012.02.23 10:18 (2 mėn.)

wweditela parašė:
    nuo pilvelio mums padejo dar kmynu lasiukai baby fen , ir gerosios bakterijos

Baby fen norėjau nusipirkt praeitą savaitę, bet Euro vaistinėj pasakė, kad jo nebėra prekyboj apskritai

Nuo diegliukų mano sūneliui labai pagelbėdavo pilvelio masažas šilta dušo srove (paprasta, ne masažine).

0 0
  7. 2012.02.23 12:31 (2 mėn.)

millė parašė:
    Baby fen norėjau nusipirkt praeitą savaitę, bet Euro vaistinėj pasakė, kad jo nebėra prekyboj apskritai

Nuo diegliukų mano sūneliui labai pagelbėdavo pilvelio masažas šilta dušo srove (paprasta, ne masažine).

yra, kitur paieskok

0 0
  8. 2012.02.23 16:34 (2 mėn.)

millė parašė:

Yra camelijoj http://www.camelia.lt/evaistine/preke/babyfen-20ml/?id=10000257539

0 0
  9. 2012.02.23 16:45 (2 mėn.)

dėkui

0 0
  10. 2012.02.24 13:02 (2 mėn.)

Mamytes, jei turit laiko ir nesat mate sio dokumentinio filmo, rekomenduoju:

Tikrai verta pamatyti ir ypac toms, kurios mano, kad negali ismaitinti savo vaikelio, joms truksta pieno ar jis stebuklingai 'paigesi'.

2 0
Žinutės parašytos:
Atsakyti

Rašyti atsakymą