Aluje troškintas kiaulienos guliašas

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Svogūnai - 3 vienetai, Paprika - 3 vienetai, Česnakai - 4 skiltelės, Alus (tamsus) - 1 litras, Pomidorų pasta - 3 valgomieji šaukštai, Kmynai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska, pipirai, mėgiami prieskoniai - 1 žiups.

Nesvylančiame puode įkaitinkite truputį aliejaus ir jame apkepinkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir kmynus. Jeigu norite riebesnio guliašo, tai galite įdėti kubeliais pjaustytos šoninės ar lašinukų. Tuomet į puodą sudėkite stambiais kubeliais pjaustytas paprikas, pomidorų pastą, pasmulkintus česnakus, išmaišykite ir pakepinkite 5 min. Galiausiai suberkite kubeliais pjaustytą mėsą, supilkite alų ir kaitinkite iki užvirimo, o tuomet sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 1,5 valandos. Gaminimo pabaigoje pagardinkite druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais. Pagamintą guliašą apiberkite žalumynais ir tiekite su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.