Avižiniai sveikuolių blynai su vyšnių padažu
Ingredientai: Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Cinamonas - 1 žiupsnelis, Vyšnios - 300 gramų, Vanduo - 0.5 stiklinės, Nutarkuota citrinos žievelė - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 2 arbatiniai šaukšteliai.
Blynams skirtus ingredientus išplakite maisto smulkintuvu iki vienalytės konsistencijos. Blynus kepkite vos vos riebalais pateptoje skardoje iš abiejų pusių iki kol sutvirtės ir lengvai apskrus. Padažui skirtą vandenį, cukrų, krakmolą gerai išplakite, sudėkite vyšnias (gali būti šaldytos ir atitirpintos), nutarkuotą citrinos žievelę ir viską kaitinkite nesvylančiame prikaistuvyje 5-10 min. iki kol uogos suminkštės, padažas sutirštės. Blynus tiekite su bananų griežinėliais, apliekite karštu vyšnių padažu.