Cinamonu kvepianti avižinė košė su obuoliais

Ingredientai: Avižiniai dribsniai - 100 gramai, Razinos - 30 gramai, Obuoliai - 1 vienetas, Jogurtas, geriamas - 400 mililitrai, Cukrus - 3 arbatiniai šaukšteliai, Cinamonas - 2 arbatiniai šaukšteliai.

Obuolį supjaustykite ir sumaišykite su dribsniais, razinomis bei 1 šaukšteliu cinamono. Viską sudėti į puodą ir užpilkite jogurtu. Užvirinkite, nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palaikykite keletą minučių, kad išbrinktų. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.