bebriuke83 parašė:
Aš su pirmu nedaug svorio priaugau, bet po gimdymo staigiai plėčiausi...
Blem, as tai planuoju po gimdymo praejus pusmeciui but kudesne nei iki nestumo 😂👌
bebriuke83 parašė:
Aš su pirmu nedaug svorio priaugau, bet po gimdymo staigiai plėčiausi...
Blem, as tai planuoju po gimdymo praejus pusmeciui but kudesne nei iki nestumo 😂👌
Mano pilvukas apie 19-20sav man jau eme jaustis kad islenda, nors is isores su platesniais rubais nesimato, tikrai nieks negaletu pamanyt kad laukiuos. Judesius irgi mazdaug tada emiau jausti. Ir svoris tik dabar jau auga, pries tai 1kg prieaugio stovejo iki kokios 18sav.
giedruteaz parašė:
Man nuo 20 sav.pradejo vos lįsti, realiai tik aš pati ir mačiauo 14 sav.tai nera ka kalbeti-lyguma. Pirmas nestumas, taip kad visom skirtingai
😂😂😂 kazkaip sujuokinot... man pries pora sav atrode, kad biski jau yra pilvas, nesciuju dzinsus tai jau nesioju pilnu tempu, bet dabar ziuriu ziuriu, nu tikrai vos ne presas
Kažkiek pradėjo matytis nuo 20 sav, iki pat gimdymo jei apsivilkdavau kokį platesnį rūbą net nesimatydavo jog laukiuosi. Darėm draugų susitikimą ir buvo likę apie 2 sav iki gimdymo, tai kol megztuko nepakėliau niekas nepatikėjo jog laukiuosi. Kai į patologinį prieš gimdymą paguldė, tai palatoje buvusios gimdyvės galvojo kad dėl kokio priešlaikinio paguldė, tai nepatikėjo kol sesutė nepatvirtino, kad tikrai gimdyti atvažiavus. Taip kad kiekvienai skirtingai.
adiria parašė:
Haha, gerasok, panos, reiskia reik dziaugtis ir tiketis, mazu ir svorio daug nepriaugsiu
![]()
Na buna kitos i pilva neauga,bet uzpakalis ir slaunys istambeja tai mazas pilvas negarantuoja ir mazesnio svorio priaugimo, bet zinokit svarbiausia vaikas, o numest svori su sportu galima po nestumo
Sonnenschein92 parašė:
Na buna kitos i pilva neauga,bet uzpakalis ir slaunys istambejatai mazas pilvas negarantuoja ir mazesnio svorio priaugimo, bet zinokit svarbiausia vaikas, o num…
Pas mane svoris visas gražiai pasiskirstė, nes rūbų net keisti nereikėjo, tik nėščiųjų kelnių nusipirkti, bet ir tos s dydžio tiko. Per 9 mėn + 13 kg. Juokiausi, kad vienas papas 3 kg, kitas 3 kg, va jau 6, dar pilvas apie 4 kg, viso 10 kg ir likę visur.
Sonnenschein92 parašė:
Na buna kitos i pilva neauga,bet uzpakalis ir slaunys istambejatai mazas pilvas negarantuoja ir mazesnio svorio priaugimo, bet zinokit svarbiausia vaikas, o num…
Suprantu na kol kas nepastambejau, tikiuosi kosmiskai neissipusiu ir veliau. Bus matyt, neesme.