lina1984 parašė:
Man gydytoja sake butu stebuklas jei pranyktu ir nebereiketu operuot![]()
nu va ,o mums dingo,tai taip ir suprask
lina1984 parašė:
Man gydytoja sake butu stebuklas jei pranyktu ir nebereiketu operuot![]()
nu va ,o mums dingo,tai taip ir suprask
AMTE parašė:
nu va ,o mums dingo,tai taip ir suprask![]()
Na as tai pati pamaciau guziuka,tai tikrai mums yra isvarza,galetu dingti,nepykciau tikrai
lina1984 parašė:
Na as tai pati pamaciau guziuka,tai tikrai mums yra isvarza,galetu dingti,nepykciau tikrai![]()
mums tada irgi kazkur 2men buvo,jam kazkaip viskas sukile buvo,kol ligoninej vienoj paziurejo,nusiunte i kita,ir nurimo,uzmigo,ten pralaukem gal 6val,tada apziurejo chirurgas ir pasake,kad tai kirksniies isvarza,ir kad ekstra neoperuos,laukti siuntimo,nebent uzstrigtu,to siuntimo dar laukiam po siai dienai,o vietiniai gydytojai jau gal 3 sake ,kad jau jis isaugo
AMTE parašė:
mums tada irgi kazkur 2men buvo,jam kazkaip viskas sukile buvo,kol ligoninej vienoj paziurejo,nusiunte i kita,ir nurimo,uzmigo,ten pralaukem gal 6val,tada apziurejo…
Na as vaziuosiu ateinanti treciadieni pas gydytoju matysim ka sakys.Jusu atveju manau tik ji nebepasirodo,o ji bus visa gyvenima,juk daznai buna ir suaugusiems zmonems isvarza kad islenda
lina1984 parašė:
Na as vaziuosiu ateinanti treciadieni pas gydytoju matysim ka sakys.Jusu atveju manau tik ji nebepasirodo,o ji bus visa gyvenima,juk daznai buna ir suaugusiems zmon…
labai tikiuosi,kad tikrai isaugo
AMTE parašė:
labai tikiuosi,kad tikrai isaugo![]()
Labai linkiu to jums
lina1984 parašė:
Labai linkiu to jums![]()
aciu
TankiaiTaskuota parašė:
Chirurgas sakė, kad neišaugamair operuoti reikės tikrai
![]()
nu va vieniem vienaip sako,kitiem kitaip,zodziu nesuprasi,mums is kart buvo sake,gad gali ir isaugti
Mano dukrytei 1,5men. buvo kai isoperavo kirksnies isvarza. Operacija buvo ekstra, atvaziavom i klinikas pasirodyti, kad guziukas atsirado, apziurejus chirurgui ir praechoskopavus paaiskejo, kad kiauside istrigus isvarzoje, kazkas tokio..operavo is karto po kokiu 3 val.