2011.09.12 14:17 (prieš 9 m.)
maniske turi matyt visus imanomus zaislus jos amziui,bet viskas greitai atsibosta...nors nznau,ka be ju daryciau...vienam pazaidzia,kitam pazidzia,su pieaninu pagroja,barskucius visus issziuri...labiausia patinka muzikiniai zaislai...tai ieskau jai kokiu bugnu dabar papigiai...knygutes patinka,bet tik medziagines dar moka "skaityt" - tai turim 2 - greit perskaito
suptis labai patinka...tai sokliukas musu pagal paskirti taip ir nenaudojamas...pakelia kojas nuo zemes ir laukia,kol as ja pasupuosiu....dar labai idomus daiktai,vietoj zaislu....tv pulteliai,prie telefono tiesia ranka...kompo klaviatura...tik,aisku,situ negauna....gal del to ir labai idomus
labai patinka ciazantis popieriukai...tai duodu sokolado,ar sausainiu pakelius palankstyt....bet mano vaikas nieko i burna nededa - tai tokiu dalyku ne visiem vaikam gali duot...dar nuo saldainiu dezutes,ten viduj yra toks popiergalis,savotiskai minkstas, tai as ji i maza kvadraciuka sulankstau - o ji islanksto
dar turejom tokio "penoplasto",kur i siuntinius prideda,tokios mazos bangeles...irgi labai patiko delioti...dabar perejom prie makaronu...bet tuos per kambari meto (ir vel gi,mano vaikas nieko i burna nededa....kitaip vargu,ar is vis galima duoti), dar patinka rubus perrinkinet...tai kai as lyginu pvz...ji sedi kur salia...tai as jai vis paduodu koki pasiziuret.ir dar patinka kriauklej rankas plaut...prileidziu i kriaukle vandens...tai kol pilasi - ji man jau ant keliu sokineja,vosnulaikau...aisku,po to baseinas ant grindu
lauke - labai fainai,sedi ir dairosi i visas puses....kai neinam kuria diena i kiema - tai zyzimas (dazniausia einam po pietu tuo pat metu i lauka)....nznau,ka ziema reiks daryt...tikiuosi nebus pas mus salta
sliauziot mes dar nemokam...jau beveik tvirtai sedim...man net baisu pagalvot,kaip bus,kai sliauzios...nes dar naujas iprotis...staltiese nuo stalo traukt...na ir vartosi labai retai....tikiuosi tiesiog tingi...kas antra diena apsivercia nuo nugaros ant pilvo...bet daugiau pastangu nededa....nznau,dar stengiuos nesijaudint. viena kart ,kai buvo 4,5 men,kai tik ismoko,nusiverte nuo sofos...pagavau beveik prie zemes...na nepasakyciau,kad labai verktu,per kelias sekundes,galvojau,pamirso....o gal tas ir dave itakos,kad nesivarto...gal issigando....
vo kiekpripasakojau