o temparaturos kiek turi? gerk arbatu daug

IceJJ parašė:
Haroldukas- man tai kazkaip gripa primena. Bet aisku bek lovon, paracetamolis ir arbata. Jei bus sloga- galima druskos vandens ir bedai esant sinupreta. O kosuliui gelomirtolis tinka....
Bet aisku geriau nereiktu, sveik![]()
As ir turiu problemu su kosuliu, nuo rugsejo nepraeina, atrodo lyg jau nera, tik iseik i kiema keliom min ir vel koseju, tai gydytoja nuo kosulio israse laringo spray, zoleliu pagrindu, bet tikrai padeda o siaip tai i patalus reik griut ir kad vyras arbatas nestu spec tas, kur gripolis buna, tai ten atrinktos zoleles specialiai tam, dar temperaturai numusti labai tinka liepziedziu arbata su medum, pries miega pasidaryk, ispils prakaitelis kaip reikiant ir ryte geriau jausies tikrai
Sveikos,
Rasau labai susinervinusi, Ar labai reikalinga vaikui vonele? Mums zadejo atiduoti vyro pussesere,ir uosviene skambina,tipo kam mums ta vonele,kad vaiko tipo nemaudysi,tik po kranu reikes pakist ir viskas. Bet vaikas augs,ir kaijausedes tipo ir voneles nebereikes,tik vonioj. Kokios jusu nuomones? Bet as vistiek pirksiu kad ir didesne vonele,as tokia trapi,viena vaika nenulaikysiu,jei vyro salia nebus.
As su abiem pupom turejau ir abu kartus prireike. Kiekviena dien nemaudziau, bet bent 2 syk per savaite maudziau. O skirtumas yra, kur visa vonia pilt vandens, o kur tik vonele.
Na cia mano nuomone
Nesinervuok, tau negalima
Ps.: mano drauge ilgai nepirko voneles, tai kai po poros savaiciu nugara susilenkus but eme skaudet tai nusipirko. Tai kam iki to delst.
indre1 parašė:
Sveikos,
Rasau labai susinervinusi, Ar labai reikalinga vaikui vonele? Mums zadejo atiduoti vyro pussesere,ir uosviene skambina,tipo kam mums ta vonele,kad vaiko tipo nemaudysi,tik po kranu reikes pakist ir viskas. Bet vaikas augs,ir kaijausedes tipo ir voneles nebereikes,tik vonioj. Kokios jusu nuomones? Bet as vistiek pirksiu kad ir didesne vonele,as tokia trapi,viena vaika nenulaikysiu,jei vyro salia nebus.![]()
![]()
Nusipirk butinai, nedaug jos kainuoja. mano vyro irgi daznokai gali nebuti, tai pirkau toki gultuka i vonele, kad patogiau butu vienai maudyti, vaikiuko galvyte atsiremia, na toks truputi kapu gaunasi. tikiuosi bus patogiau vienai.
O tai ka ji savo vaiku nemaude
Ai ne karve kainuoja. Nusipirk ir nesuk sau galvos. Tu gi auginsi vaika, o ne ji is jos tik gali geriausiu atveju paklausyti patarimu, o daryti kaip tau patogiau ;) tuolabiau jei vienai daznai teks maudyt.
O be to jos laikais gal ir tos voneles daug kainavo....