MorenaPasion parašė:
Isvis man buna einu kieteja, stoviu kieteja, net nzn gerai cia ar ne..
Mane taip pat kankina tie patys pozymiai
MorenaPasion parašė:
Isvis man buna einu kieteja, stoviu kieteja, net nzn gerai cia ar ne..
Mane taip pat kankina tie patys pozymiai
Karna parašė:
Liza dei, tiesiog uz dukra niekad nedariau tai, ka si gebetu pasidaryti pati. 1,3m. mano vaikas pats graziai valgydavo sriuba. Laukdavau nors ir valanda kantriai ko…
lenkiu galva del maitinimo. Siaip ir as pati saviske skatinu buti savarankiska, bet.. Savarankiskas maitinimasis su sauksteliu prasideda vieno sauksto idejimu i burna, o po to viso maisto traiskymu ir metymu ant maitinimo kedutes be jokiu ketinimu ji valgyti. Jai tai zaidimas, as aiskinu, kad su idetu i lekstele maistu nezaidziama, kad ji reikia valgyti su sauksteliu, deja... trukus kantrybei viska nuvalau ir pamaitinu ja pati. Ji pati graziai valgo su pirsciukais (vaisiai, darzoves, uogos, duona), puikiai geria is ivairiu gertuviu, bet su sauksteliu mums nesiseka :-/
lisi4ka parašė:
oj, taip, sita butu teisinga nuoroda: www.manoapklausa.lt/apklausa/579576007/ atsiprasau![]()
done. sekmes ;-)
del patiesaliuku i vezimeli. Vasara, kai karsta, kad vaikelis neprakaituotu gerai patiesti linini ranksluosti ar kazka panasaus. as tiesiau keliskart perlenkta paklode. Bet su mazais leliukais iskart po gimdymo nzn, kiek po ta lauka duosites, tad gal siems metams ir neprireiks o vesesniam orui turiu pleduka, kuri tik lauke ir nesioju. po to dar turim saltam orui avikailio vokeli. jis mums praverte ir pavasario saltesnem dienom.
del nestumo, kai reikia priziureti pirmagimi, tai pirmas trimestras, kai pykino, buvo sunkus ir dbr, kai pilvelis auga, tai vakare jau bunu pavargusi, o ir nakti pati blogai miegu, bei dar prie vaiko sokineti reikia. Na, bet visumoje nera taip nepakeliama. Tik i ketvirta auksta su maze is lauko grizus uzlipti sunku darosi.... Man kur kas idomiau, kaip bus pagimdzius... Na, bet juk viskas laikina ir viskas praeina...
Ambra, visi vaikai skirtingi. Maniske nepradejo anksti ciausketi. Nesinervinau del to. Viskam savas laikas.s aunu, jog skatinate savarankiskuma. As kalbejau apie krastutinumus
Nepirksiu patalynes i vezimeli, kudikis jame gules su rubais. Turesiu merino vilnos patiessaliuka.
Karna parašė:
Nepirksiu patalynes i vezimeli, kudikis jame gules su rubais. Turesiu merino vilnos patiessaliuka.
Sutinku, kad vasarai tikrai to pakanka