t.maze parašė:
Kaip jums sekasi su vaikučiais?
Na pirmagimis, tai gana savarankiskas berniukas. Randa jis kuo uzsiimti, kad mamyte galetu mergaitemis pasirupinti.
Siaip viskas kaip ir gerai, puikiai auga mazosios, jau greit du menesiukai.
Pati aisku pavargstu! Bet be galo dziaugiuosi, kad esu 3 nuostabiu vaikuciu mama!
sandrule85 parašė:
Na pirmagimis, tai gana savarankiskas berniukas. Randa jis kuo uzsiimti, kad mamyte galetu mergaitemis pasirupinti.
O, Dieve, kaip grazu... as pati laukiuosi dvieju mergyciu ir laukiu, ir bijau, kad nesusitvarkysiu, nors vyras taip pat eis i "dekreta", tai guodziuosi, kad dviese bus lengviau...
Džulė parašė:
O, Dieve, kaip grazu...as pati laukiuosi dvieju mergyciu ir laukiu, ir bijau, kad nesusitvarkysiu, nors vyras taip pat eis i "dekreta", tai guodziuosi, kad…
Sveikinimai ir jums! Susitvarkysit ir kuo puikiausiai! ;) plius jau bus patirties.
sandrule85 parašė:
O beje, pas jus identiskos dvynes? Keliu savaiciu gimdet? Ar lengvesnis gimdymas buvo nei pirmas?
Džulė parašė:
O beje, pas jus identiskos dvynes? Keliu savaiciu gimdet? Ar lengvesnis gimdymas buvo nei pirmas?
Pas mane neidentiskos mergaites. O pas jus?
Dare planuota cp 38sav+2 d. Atsigavimas po cp buvo daug sunkesnis nei po pirmojo extra cp!
Jeigu jus naturaliai pirma vaikuti pagimdet, tai galbut leis ir sikart mergaites nat.gimdyti.
Manau siuo klausimu gydytojai labiau su jumis kalbes i nestuma pabaiga. Ziures kaip vaikuciai isitaise pilvuke, keliu sav.gims ir pan! ;)
Džulė parašė:
O, Dieve, kaip grazu...as pati laukiuosi dvieju mergyciu ir laukiu, ir bijau, kad nesusitvarkysiu, nors vyras taip pat eis i "dekreta", tai guodziuosi, kad…
Dzule sveikinu besilaukiant dvynuku
sandrule85 parašė:
Koks grožis
Sandra da parašė:
Koks grožis![]()
Aciu!
sandrule85 parašė:
Pas mane neidentiskos mergaites. O pas jus?
Dare planuota cp 38sav+2 d. Atsigavimas po cp buvo daug sunkesnis nei po pirmojo e…
Aciu Identiskos, tik atskiruose vandenmaisiuose - geresnis is blogesniu varijantu, kaip gydytoja sako
Gimdziau naturaliai sunu, bet kazkaip sio gimdymo prisibijau. Tikiuosi cp neprireiks... bet aisku bus kaip bus