Beje ačiū mamytės už sveikinimus labai laukėm ir planavom. Net nesitikėjom, kad taip greit pavyks

Džulė parašė:
O, Dieve, kaip grazu...as pati laukiuosi dvieju mergyciu ir laukiu, ir bijau, kad nesusitvarkysiu, nors vyras taip pat eis i "dekreta", tai guodziuosi, kad…
Sveikinimai lengvo nesiojimo !!
sijute parašė:
Pradeda pradeda antras ratukas suktisAš va ką tik po vizito pas gydytoją, tai šiek tiek sumažino savaičių skaičių iki 4-5
Na taip ir turėtų būti, nes vyras …
Sveikinimai su antru nestumu :)))
Evuttė parašė:
Sveikinimai lengvo nesiojimo !!![]()
O as sveikinu su antru leliuku!:))) Kaip sekasi?
t.maze parašė:
O as sveikinu su antru leliuku!:))) Kaip sekasi?
Aciu, na nera taip sunku, pavalgo, miega dar truputi buna kad ir nemiega, palyginus su pirmaja, tai antras daug ramesnis, ir viskas paprasciau, nes ir tos patirties daugiau, nei kai buvo su pirmaja :))
Sveikos mamytes, pirmiausia tai visu nuostabus mazuliai, perziurejau foto, negaliu atsigrozet taip mazaisiais groooziais, man atrodo dabar pats grazumo amzius
o dabar su klausimais, gal kam buvo panasiai:mes biski suvelavom su paskutiniais skiepais, tad tik vakar paskiepyno 5-valente vakcina paskutine doze, skiepyjo i rankyte kaire, net pamirsau kad ten tas randukas nuo tuberkuliozes skiepo-o sianakt jis neramus, ryte temp 37.7, atsirado paraudimas kokiu 3cm skermens, ir dar tas kur buvo randukas nuo tbc, kadangi jis toj pacioj rankytej, salia to skiepo vakarykscio-ziuriu ir tas pakiles ir paraudes:((, nzn kas cia db
mums paskutinį skiepą dūrė į kojytę (šlaunį), buvo patinę gerokai ir paraudę bemaž 6 cm, buvo ir temperatūros ir labai nerami ir pikta. Dėl paraudimo skambinau ir klausiau, nes man pasirodė kad tai nenormalu, ir prisiskaičiau visko.... bet patikino kad taip gali būti, nieko nedaryti ir praeis, nebent bus kokių nors dar nenormalių reiškinių tai apsilankyti, tinimas ir paraudimas praėjo maždaug per pusantros savaitės, dukrytė pikta buvo beveik savaitę... piktas skiepas, kantrybės, nelieskit praeit turi ;)
braske34 parašė:
Sveikos mamytes, pirmiausia tai visu nuostabus mazuliai, perziurejau foto, negaliu atsigrozet taip mazaisiais groooziais, man atrodo dabar pats grazumo amzius…
Mums paskutinis skiepas buvo i ranka. Jam ta rankyte buvo pora dienu istinusi, raudona bei karsta. Bet po poros dienu atsileido patinimas ir viskas buvo gerai. Siaip tas dienas jis jautesi zvalus.
sandrule85 parašė:
Mums paskutinis skiepas buvo i ranka. Jam ta rankyte buvo pora dienu istinusi, raudona bei karsta. Bet po poros dienu atsileido patinimas ir viskas buvo gerai. Siai…
na del zvalumo as irgi pasakyciau kad gan zvalus, tik kiek irzlokas, bet man keista kad tas tuberkuliozes randelis irgi pakilo ir paraudo:(, nu nes jis patenka i ta rata paraudimo, na siandie lyg sviesiau viskas, reiks ryt paskambyt daktarei