MijaMew parašė:
Mano maziukui ir sy menesi sueis 3.men ir tik nuo sio menesio gausimbe to tu sakiai kad tavo vyras dirba viena vala da per diena?
Taip, kadangi jis vis dar dirba, tai pasiliko minimalu laika, kad butu dirbantis.
MijaMew parašė:
Mano maziukui ir sy menesi sueis 3.men ir tik nuo sio menesio gausimbe to tu sakiai kad tavo vyras dirba viena vala da per diena?
Taip, kadangi jis vis dar dirba, tai pasiliko minimalu laika, kad butu dirbantis.
Deimanciuxxx parašė:
Grazuole.
O kur tokia kepuryte pirkot??
Gavom dovanu, ir man labai ji patiko, tenne kepuryte, o juosta
simuuteee parašė:
28.50eur. Bent jau tiek gavau vakar.
Sakikit gal zinot site 28.50eur priklauso jai gauni iki 2 metuku preziurai?ir nuo keliu menesiu jie mokami?
Menta parašė:
Kalbu apie 100% beveik atlyginimo, kuri turetu pervesti. Bet leliukui jau 3 menesiai, o dar nei kart negavom![]()
Dekretines kai baigiasi tada darbovietej rasoma,kad isleistu motinystes atostogu kurios prasideda kai po gimdymo praeina berods 56d.tai sio menesio 20d ir lauksim pinigeliu.Juos moka ne po gimdymo,nes 70d iki ir 56d po gimdymo vadinasi dekretinem ir uz tuos 4men gavom jau pinigelius.
Menta parašė:
Taip, kadangi jis vis dar dirba, tai pasiliko minimalu laika, kad butu dirbantis.![]()
O jus zinote kad jeigu jis dirba tai skaitosi draudziamos pajamas gauna skambinkit i sodra pasiteiraukit nes as kai skambinau norejau paklaust ar galiu pradet mokytis ar nepakenks dekretiniu pinigams man pasake ne jeigu nedirbate ir negaunate altyginimo nepakenksite o jai dirbsit pirmai dekreto metais tai skaitos draudziamos pajamos. Nenoriu gazdinti tiesiog pasiskambinkite..
MijaMew parašė:
O jus zinote kad jeigu jis dirba tai skaitosi draudziamos pajamas gauna skambinkit i sodra pasiteiraukit nes as kai skambinau norejau paklaust ar galiu pradet mokyt…
Hm, matot mano vyras turi savo įmone, tai jį jo darbuotojos apšviete, kad taip galima. Dirbti tik valanda nors buti isejus atostogu metam. Bet kadangi tie pinigeliai dar neįkrito tai ir klausiu, nes jis pats nieko nezino, ar jam sutvarke dokumentus ar ne. O ka Jus darbovieteje rasote? Prasyma tiktai? Nes as jokio lapuko nedaviau apie kudikio gimima, vyras neprase
Menta parašė:
Hm, matot mano vyras turi savo įmone, tai jį jo darbuotojos apšviete, kad taip galima. Dirbti tik valanda nors buti isejus atostogu metam. Bet kadangi tie pinigelia…
As jau metai laiko nedirbu pas mane dekreto staza turiu tad dirbt nereikejo.. o jus del visa ko pasiskambinkit i sodra maza kas geriau pasiklaust o pinigelius tai 20d moka as.ir laukiu:))
MijaMew parašė:
As jau metai laiko nedirbu pas mane dekreto staza turiu tad dirbt nereikejo.. o jus del visa ko pasiskambinkit i sodra maza kas geriau pasiklaust o pinigelius tai 2…
Supratau, dekui uz informacija ;)
sveikutes. gal kurios nusitraukinejate piena, kiek jusu maziukas ml suvalgo pieno vienam kartui? as galvoju vakare kai valgo apie 22.00-23.00h duoti is buteliuko tai mastau kaip cia su tuo nustraukimu, kada geriau nusitraukti...kuria kruti ir t.t... Siaip esu bandziusi duoti is buteliuko aven kelis kart...nemokejo gerti, veilioja po burna ir tiek, bet vyras sako rekia ,kad pramoktu, maza ka kas nutiktu ir operuotis gal man reikes...ir va pabandziau brown bueliuka tai super , gere be problemu
rutela0818 parašė:
As irgi neprimaitinu. Kazkaip neskubu dar
O man aplinkinei liepe primaitint o as dar taip nenoriu;(