2014.02.17 15:40 (prieš 6 m.)
Goose parašė:
Tai va sakau kad ta danija kazkoks siaubas,ir atrodo nepiktybiskai elgies o kaip nesiseka taip nesiseka, mes va irgi manem beveik metai isdirbti gausim dekreta supl…
O tau jei nenes pajamos vienkartine priklausys, idomu kokia suma Danijoje, nes NO siais metais pakele iki 38.750kr.
As pati nedirbu, nes vos atvykus pradejau kasdien kalbos kursus, galvojau pramoksiu kalba issilaikysiu egza, tam kad nereiketu kokiam zuvies fabrike saltai dirbti, nes ten tik sveikata prarasi, bet zmogus planuoji o D... tik juokiasi.
Pirma savaite kai suzinojom kad laukiames, tikrai depresija buvo, ka kiti pagalvos, nescia dar nedirba, bet dabar absoliuciai nesvarbu. Sveikata ir gera savijauta svarbiau uz pinigus, nors LT buvau karjeriste ir nepriklausoma moteris, bet gyvenimas apsisuka. Aisku man gerai kad vyras turi pastovias ir pakankamas pajamas, dar ir pati is sono siek tiek uzsidirbu.
Esu kvalifikuota inziniere, LT paskutinius septynis metus pradirbau sunku varginanti protini darba, pastoviai sirgau, gripai, roto virusai, radikulitai ir t.t. net pastoti buciau nesugebejus, arba buciau persileidus nuo tokio streso. Na nevertina tie sefai senu gerai dirbanciu zmoniu o ir vyriausybe nelabai myli busimas mamas, nusispjoviau ir isejau iskelta galva. Aisku mums gerai kad LT neturime jokiu skolu, nuosava busta uzrakinome ir susideje lagaminus isvaziavome kitur laimes ieskoti. Reikejo daug laiko kol organizmas atsigavo, issivale, sustiprejo, isvaziuodama prisipirkau kruva vaistu, neprireike nieko, visi eis i siuksline. Gyvenime viskas buna bangom, buna pakilimas, buna ir smukimu, nosis i virsu - viska iskesim