tanytė28 parašė:
gal perpūtė. kreipkitės pas gydytoją. man va šalia bambos skaudėjo..bet praėjo..jaučiu, per daug lakstau
Tai gal iskart nereikia eit pas daktarus nebent jai nepraeis. Tikiuosi cia tik perpitimas. :-/
tanytė28 parašė:
gal perpūtė. kreipkitės pas gydytoją. man va šalia bambos skaudėjo..bet praėjo..jaučiu, per daug lakstau
Tai gal iskart nereikia eit pas daktarus nebent jai nepraeis. Tikiuosi cia tik perpitimas. :-/
gitali777 parašė:
uk galima jei yik nori iki 9 men nestumo dirbti
as tai eisiu 7 men dekretiniu, nesinori su pilvuku lb jau tasytis ir grysiu kai vaikuciui bus 9men
tmaziliauskaite parašė:
Sveikos mamytes. Noreciau labai pasiteiraut, gal tai nesusija su nestumu, bet gal kuri nors esate susidurus su pazasties skaismu?Net priliest neina... skauda pa…
Cia gali buti nuo dazno skutimo kiek esu girdejus, man yra buve irgi pora kartu taip ir dabar per nestuma kazkada buvo , tai reikia masazuot ta guziuka nors ir skauda lb bet pasistenk vis pamasazuot kad is savo saknu iseitu ur turetu greiciau praeiti
zana123 parašė:
Bebecar Stylo Class vezimielis man ziaurei patinka isai,as S.Airijoje uzejus i pardavke negaliu nuo jo atsiplest,toks fainas,plius dar baltas odinis,pas mus ziaurei…
Man irgi jis patinka. Tik idomu ar kas naudojo- ar praktiskas. Ar toks pat pravazus ir komfortiskas kaip Emukai...
Meskute12 parašė:
Sveikos mamyte skaiciau CIA Jusu komentarus apie vezimelius. Ka jus galvojate apie emmaljunga?
Is visu, kuriuos turejau buvo pats geriausias. Dar priklauso nuo modelio.
tmaziliauskaite parašė:
Tai gal iskart nereikia eit pas daktarus nebent jai nepraeis.Tikiuosi cia tik perpitimas. :-/
Tai gali buti limfmazgiai patine... Gal perpute, gal nuo kokio zelinio dezodoranto
Bela24 parašė:
o maz mamytes susiduret su tokiu kaip ir skausmu, kaip ir diskomfortu - tarsi bambos traukimu i vidu? kai paskubu eiti, toks jausmas, kad bambiukas sulis vidun, kai…
Man tai kaip tik baisiai kiek jau tik imanoma issokusi... Jei svelniai paspaudziu, tai skauda... :/
tmaziliauskaite parašė:
Sveikos mamytes. Noreciau labai pasiteiraut, gal tai nesusija su nestumu, bet gal kuri nors esate susidurus su pazasties skaismu?Net priliest neina... skauda pa…
man pries pat nestuma buvo skausmas pazastyse,net i krutine perejes buvo.tai siek tiek persigandau,galvojau kad kas rimto nebutu.nuejau aisku pas daktarus,apciupinejo ir ale sako galiu tepaliuko israsyt,arba tiesiog lauk kol praeis.tai va as ir laukiau praejo
o vat dar kas yra,kad nuo visu tu kur tepames nuo prakaite kemsasi liaukos prakaito ir darosi guzai
tada jau operuoti tenka.mamos jau 3 net draugem per metus taip pasidare
tai kaip buvo man tas skausmas irgi nesitepiau niekuom
jausmas ne koks aisku buvo,bet kaip nedirbau niekur,tai namie tiesiog dazniau pasiprausdavau
Mano mamai nuo priemoniu pazastims buvo susidares guziukas, kuris pasirodo viduje turejo puliniu net Tai kreipesi pas gydytojus, ja siunte pas chirurga, kad isvalytu tas negerybes. Sake, kad uzkemsa poras tos priemones, prakaito liaukos uzsikemsa, susijungia su bakterijom ,kurios vis vien ant kuno papuola ir - turek beda..
Dabar ji naudojasi tik dezodorantu.