S.A. parašė:
O jusu zirniukai per visa pilvuka plaukioja visada ar turi kokia megstama pilvuko puse? As pastebejau, kad maniskis labiau prijauciantis desinei pusei ir daznai ten…
Mano kaireje puseje apacioj labiausiai megsta
S.A. parašė:
O jusu zirniukai per visa pilvuka plaukioja visada ar turi kokia megstama pilvuko puse? As pastebejau, kad maniskis labiau prijauciantis desinei pusei ir daznai ten…
Mano kaireje puseje apacioj labiausiai megsta
b1onde parašė:
Mano kaireje puseje apacioj labiausiai megsta![]()
Ir mano taip pat :))
Astinukas parašė:
Is visu, kuriuos turejau buvo pats geriausias. Dar priklauso nuo modelio.
O koki modeling jus turejote?
Cukranendrė parašė:
man irgi nestumo pradzioje ziurejo.. buvo 125 po menesio 117 o dar uz dvieju 99 tai va ir jauciu padarinius![]()
Aš pastebėjau, kad man nuo pieno produktų kaip tik sukyla rūgštys, nors sakoma, kad jie kaip tik malšina, bet man atvirkščiai.. Gal ir tau.
Errrikiux parašė:
Agamano istisai i desnes apacia lenda ir toki guza isstumia i pavirsiu, atrodo tai nerealiai
o pas jus berniukas? sakau gal berniukai desnes laikos?
![]()
Sveiki mano berniukas irgi labiau desines laikosi o su kojom mamai deda be gailescio :DD
matr egle parašė:
sveikuteskurios is uk gal zinot kada jau isleidzia motinystes atostogu? manes klausia kada iseisiu ir kada planuoju gryzt....velniai zino...
![]()
:…
Bentjau pas mane darbe tai sake galiu eiti kada noriu, bet nuo isejimo dienos galesiu buti 9men ar lygiai metus dabar nepamenu ir visus metus dar negausiu viso100%atliginimo kelis menesis tik visa100 o poto kaip minejo kazkur500£ svaru kol sugrisiu arba galiu sakyti kad negrisiu tada isvis nieko negausiu bet tikriausiai gal kazkiek is valstybes gauciau Pas jus darbe turetu buti atsakingas asmuo kuris tiksliai viska turetu paiskinti...
S.A. parašė:
Xe as ir ta pastebejau kad desine labiau megsta, man paciai potogiausia guletik tik ant desinio sono
ferfela parašė:
Xe as ir ta pastebejau kad desine labiau megsta, man paciai potogiausia guletik tik ant desinio sono![]()
Ir man patogiausia ant desnio nors raso, kd reik ant kairio, tai as vis stengiuos ant kairio, bet galiausiai pasikankinus neistveriu ir sukuos ant desnio
ferfela parašė:
Bentjau pas mane darbe tai sake galiu eiti kada noriu, bet nuo isejimo dienos galesiu buti 9men ar lygiai metus dabar nepamenu ir visus metus dar negausiu viso100%a…
jei iseisite anksciai nei 11 sav iki termino,nemokes dekretiniu po kol nesueis ta data nes dekretines pradedamos moketi 11 sav iki termino
Uk dekretas yra 9 apmokamu menesiu,ko ilgiau dirbsi to ilgiau galesi buti su leliuku namuose..poto kaip praeina 9 men arba iseini i darba arba imi neapmokamu 3 men...As gimdysiu 11 spalio(terminas) 15 rugsejo iseinu 3 sav atostogu ir poto iskart i dekreta Dirbu paruotuvei sales darbuotoja menedzere...