Bela24 parašė:
o maz mamytes susiduret su tokiu kaip ir skausmu, kaip ir diskomfortu - tarsi bambos traukimu i vidu? kai paskubu eiti, toks jausmas, kad bambiukas sulis vidun, kai…
Man taip buna kai gerai pavalgau |Tempiasi
Bela24 parašė:
o maz mamytes susiduret su tokiu kaip ir skausmu, kaip ir diskomfortu - tarsi bambos traukimu i vidu? kai paskubu eiti, toks jausmas, kad bambiukas sulis vidun, kai…
Man taip buna kai gerai pavalgau |Tempiasi
S.A. parašė:
Prasidėjo man kažkioka nauja nėštumo fazė - oro trūkumas pastovus ir skrandžio rūgštys kyla nuo bet kokio maistoPersiskaičiau, kad čia gimda padidėjo taip.. Ta…
Lygiai ta pati problema... ypac rugstys... ir niekas nepadeda
Lieka tik laukt, kol savaime praeis...
S.A. parašė:
O jusu zirniukai per visa pilvuka plaukioja visada ar turi kokia megstama pilvuko puse? As pastebejau, kad maniskis labiau prijauciantis desinei pusei ir daznai ten…
Manishkis burbulas dienos metu visa laika apacioj plaukioja. Visa laika kutena virs slapimtakio. Ir tas jausmas toks..., net nerasiu zodziu paaishkint. O vakarop kairej pusej isitaiso. Toks kietas sonas pasidaro, kad net sunku ir kvepuot ir judet
Errrikiux parašė:
Agamano istisai i desnes apacia lenda ir toki guza isstumia i pavirsiu, atrodo tai nerealiai
o pas jus berniukas? sakau gal berniukai desnes laikos?
![]()
Jo, atrodo labai nerealiai Vakar klausiu vyro - spek, kur tavo vaikas dabar yra ir tas iskarto pirstu parode i desine puse
Mes dar nezinome kas ten, nesirode per paskutini skanavima
Bet remiantis nuojauta nuo pradziu - berniukas. Bet cia tik nuojauta, kuri ne retai ir apgauna
MilkyWay parašė:
Aš pastebėjau, kad man nuo pieno produktų kaip tik sukyla rūgštys, nors sakoma, kad jie kaip tik malšina, bet man atvirkščiai.. Gal ir tau.![]()
na pats pienas sakoma gerai, o jogurtai varske turi toki rugstuka tai vat ir eina sonu jis.
kas del megiamo sono tai jo nera.. plaukioja po visa pilva, dar priklauso kaip guliu
man irgi terminas spalio 11,db eisiu liepa atostogu,grysiu rugpjuty dvi sav padirbsiu, dar dvi sav atostogu ir einu i dekreta,gausis nuo rugsejo 1 berods, tai gaunas kad iseisiu beveik 8men, apmokamu 9men o nuo to kad dirbau iki 8-to men kokia esme???(sako kuo ilgiau dirbsi tuo ilgiau busi su vaiku poto) sito as nesuprantu. po tu 9men dar galima sedet 3men neapmokamai,taip lygtais viska supratau
O as siandien kovoju su sazine visa diena Nenuejau darytis gliukozes toleravimo tyrimo siandien
Buvau susitikusi su giminaite, ji medike, dirbusi ginekologijoje, tai ta sake jokiu budu nesidaryti, nes cia didziulis stresas mazuleliui per virkstele tiek saldymo gauti.. O ypac, kai neturiu as nei saldymunams polinkio visai nei virsvorio nei dar ko, ir seimoje mamai cukrus pakilo tik po 50 metu, nes ji visa gyvenima megsta tortukus, saldainiukus.. Tai ir nenuejau, nes tikrai pagailo man zirniuko savo
S.A. parašė:
O as siandien kovoju su sazine visa dienaNenuejau darytis gliukozes toleravimo tyrimo siandien
![]()
Ir be reikalo, cukralige atsiranda ir be viso sito ir net labai daznai neturintiems jokiu riziku, cia ne juokas. Keistai cia ji pasnekejo, matyt nesusidurus su liga ir pavojum kudikiui, kai mama serga ir nezino. Mano mociute ir susirgo tik su amzium, o sesuo mano eme ir paveldejo is jos, nors daugelis mediku net nenorejo jos tikrint. Jokio saldimo vaisius daug negauna, jei tavo kasa dirba normaliai, tai per 2val gliukozes neliks nei laso.
Torri parašė:
Ir be reikalo, cukralige atsiranda ir be viso sito ir net labai daznai neturintiems jokiu riziku, cia ne juokas. Keistai cia ji pasnekejo, matyt nesusidurus su liga…
o maniske net jauciu nepajus skirtumo nes ir taip smalize esu siaip ar taip manau visoms butinas dalykas