vik.karmonaite parašė:
As nepatariu nieko vengti....valgykit viska...vaikas turi gauti ko skirtingesniu skoniu....ko daugiau vitamino. As asmeniskai saves neriboju maiste. Na tik saldumyn…
as irgi viska valgau is eiles nepaisant to kad jau +13kg
vik.karmonaite parašė:
As nepatariu nieko vengti....valgykit viska...vaikas turi gauti ko skirtingesniu skoniu....ko daugiau vitamino. As asmeniskai saves neriboju maiste. Na tik saldumyn…
as irgi viska valgau is eiles nepaisant to kad jau +13kg
lover2 parašė:
as irgi viska valgau is eiles nepaisant to kad jau +13kg![]()
Aš irgi valgau viską, tik aišku saldumynus truputį riboju ir traškučius ar kitokį nesveiką maistą su saiku, bet visiškai atsisakyt negaliu jau priaugau 8,5 kg., bet manau čia dar normalu
šiandien buvau pas gydytoją, tai pilvelis jau 88 cm
Dorotėjaa parašė:
Aš irgi valgau viską, tik aišku saldumynus truputį riboju ir traškučius ar kitokį nesveiką maistą su saiku, bet visiškai atsisakyt negaliujau priaugau 8,5 k…
Mano pilvelis 94cm ;D
lover2 parašė:
Tai palauk gal dar iki gimdymo iskels taip nameli kad jau nebetilpsi i joki lektuva ;D![]()
![]()
As ir viska valgau, nieko kalnais, bet ir ne po biski
Sveikos Aš šiandieną irgi po vizito pas gydytoja. Aktyvi dienelė buvo. Dienos pradžia jau buvo sunki, nes negalėjau valgyti pusryčių, nes laukė kraujo pridavimas. Kadangi pilnatis tai labai pasijautė ir gydytojams
Pirmą kartą paklausė su aparačiuku vaikelio judėjimą, širdelės plakimą, labai patiko
Pasverė, tai per mėnesį priaugau 2.8 kg. Kadangi pavalgiau daugiau šokolado ar maža kas, išlindo keistos baltos išskyros tai paprašiau tepinėlio, lauksiu rezultato. Teks eiti dar pas okulistą, bet kaip klausiau gimdymui trumparegystė iki -5 nelabai jiems aktuali, va jei būtų -10, tada kita kalba. Taip šiandien aktyviai 2 val prabuvau poliklinikoje
O iš daiktelių turiu tik vilnones kojinytes ir pirstinytes medvilnines. Pradėjau skaityti šiandien sąrašius reikalingus tiek man, tiek mažyliui jau net karšta darosi kiek visko reikės....
lover2 parašė:
Mano pilvelis 94cm ;D![]()
![]()
![]()
as laukiu kitos savites kada eisiu pas gyd issimatuoti, per visa nestuma +9 kg, bet jauciuosi kaip tankas su pirmu leliu tiek sveriau tik paskutini menesi, o kur dar iki balandzio isvaiksciot reikes
astraline parašė:
as laukiu kitos savites kada eisiu pas gyd issimatuoti, per visa nestuma +9 kg, bet jauciuosi kaip tankassu pirmu leliu tiek sveriau tik paskutini menesi, …
va va man ir dar liko biski ;D baisu pagalvot
Aš tai turbut tikra neismanele pasirodysiu nes tikrai neisivaizduoju kai vandenys pradeda begti reikia ikloto ar jie nubega ir viskas? Nu zodziu gal durnokas klausymas , bet noriu viskuom apsirupinti, kad nereiktu slapiai sedet nes kaip suprantu tie paprasti iklotai netiks