Gretiki parašė:
Va šitaip šiandien atrodomučia učia pilva pučia
![]()
![]()
pas mane panasus pilvukas gal didesnis ;)
Gretiki parašė:
Va šitaip šiandien atrodomučia učia pilva pučia
![]()
![]()
modestaPVD parašė:
Aš tai turbut tikra neismanele pasirodysiu nes tikrai neisivaizduoju kai vandenys pradeda begti reikia ikloto ar jie nubega ir viskas? Nu zodziu gal durnokas klausy…
Ne tu viena tokia man kadangi kirpo tai ir as net neisivaizduoju :?
Del cezario - na, nesutiksiu su Vieviersiuku niekaip, kad kitose valstybese tai laisvas moters pasirinkimas kaip gimdyti, jei nori cezario, tai ji ir padaro. Pasidomekite daugiau del tu valstybiu, bet tai tikrai nera objektyvus pasakymas , kad LT vos ne vienintele valstybe kur moteris negali pati pasirinkti gimdymo budo, o kitur Europeje renkasi ir gauna. Lietuvoje tai tikrai ne taupymo sumetimais daroma. Tai yra operacija, chirurginis isikisimas, turintis labai nemaza komplikaciju rizika, apie kuria jus kazkodel neuzsiminate absoliuciai. Ji atliekama tada, kai rizika gimdyti naturaliai yra didesne uz chirurgine intervencija.
Apgrezima isorini gydytojai Lietuvoje atlieka, nes suabejojote ar jis daromas us viso. Zinoma, vel gi, tik ivertine visas galimas rizikas ir nauda jis atliekamas.
Tikrai nesu uz ar pries cezari, tai yra labai svarbi chirurgine operacija, kurios deka isgelbejamos gyvybes, bet tai tikrai nera altrnatyva naturaliam gydymui, kad tarp ju galetume deti lygybes zenkla.
lover2 parašė:
Ne tu viena tokia man kadangi kirpo tai ir as net neisivaizduoju :?
Man buvo nubege vandenys, pradzioje pliukstelejo bala tokia ant grindu, o veliau tiesiog jie po truputi bega. Kelnaites spec ar storesni iklotai tikrai pravers tokiu atveju.
čia dėl tų pirkinėjimų vaikučiams, tai aš jau turiu rūbelių pusės metų leliui. Nežinau, bet kažkaip norisi kažką turėti skirtingų dydžio, kad nereikėtų vėliau rūpintis. Tai smėlinukai, tai kelnytės, kepurytės, kad bent kažkas būtų po ranka. Nežinau, gal ir kvaila, bet taip aš jaučiuosi saugiau
lover2 parašė:
Kuo didesnis tuo gražiau
linastr parašė:
Sveikos. norejau paklausti ar kuriai nors paskauda pilvo apacia ar apacios sonus? Man daznokai paskauda, bet kai pakeiciu gulejimi padeti praeina, tai gal nk baisa…
Man būna kad sonus apačios skauda nakti kai prabundu, bet apsivertus ant kito šono praeina. Klausiau daktarės kodėl taip yra bet dorai nepaaiškino... sakė kad gali būti dėl pūslės nes aš asmeniškai prabundu norėdama į wc arba sakė gali būti nuo to kad per ilgai ant vieno šono guliu.. Nežinau kaip iš tiesų yra Man šiandien pirma diena kai mano lelytė juda mažai, visa savaitę taip davėsi spardėsi kad uch o šiandien rami vienas kitas judesiukas ir tai atsisėdus jaučiu... o ar tai blogai tai abejoju, kaip mano vyras sako tai ir ji juk pailsėti nori
aišku nuėjus pas gine penktadienį vėl pasiteirausiu dėl skausmo ir dėl to kad mažiau juda
SV99 parašė:
Del cezario - na, nesutiksiu su Vieviersiuku niekaip, kad kitose valstybese tai laisvas moters pasirinkimas kaip gimdyti, jei nori cezario, tai ji ir padaro. Pasido…
Daugelyje valstybių tikrai yra atliekami CP vien dėl mamos pageidavimo, domėjausi kaip tyčia Dėl apgrežimo irgi pasidomėjau, tai pavyko išsiaiškinti tai, kad jį daro tik gavę mamos sutikimą (ir dar jai pasirašius visą kalną dokumentų, kad ji pati apgrežimo pageidauja ir t.t.)
Vis gi ką tas apgrežimas tai aš vistiek nesutikčiau ir rinkčiausi CP. Aišku čia kiekvienos mamos sprendimas
Na, man dėl tam tikrų indikacijų bus daromas CP ir gal aš pasirodysiu visai "kuku", bet žinokit man dėl to kažkaip ramiau. Tikrai pavydžiu toms mamoms, kurios pasiryžusios visus gimdymo skausmus iškęsti, jokių baimių nejaučia ir t.t., bet aš tiesiog paniškai bijočiau natūralaus gimdymo. Atsimenu kai dar nebuvau tikra, jog darys CP tai išvis su panikos priepoliais naktimis pabusdavau. Tiesiog gal susidėjo viskas - turiu blogų natūralaus gimdymo pavyzdžių draugių tarpe, pati visiškai nepakeliu jokio skausmo ir dar plius esu labai didelė bailė
Tikrai, mamos, iš mano pusės begalinė pagarba toms, kurios ryžtasi gimdyti natūraliai, bet tai tiesiog ne man ir jeigu nebūtų indikacijų tai vis tiek būčiau tarusis su gydytoju dėl planinio CP, nes jaučiu, kad po to tiesiog psichologiškai neatlaikyčiau tos baimės, tad nesu pasiryžus savęs taip kankinti laukdama iki vaiko gimimo ir tikėdamasi, kad viskas bus lengvai ir greitai
O kadangi manęs bet kuriuo atveju laukia CP tai apie komplikacijas stengiuosi jokias neskaityti ir savęs blogai nenuteikinėti, nes tikiu, kad viskas bus liux
Man kazkur jau savaite judesiukai tokie nereguliarus, anksciau visada aktivi budavo o dabar dazniau ramesne, reikia palaukt judesiuku ir ne tokie stiprus. Bet gal svarbu, kad is vis juda?
pirmas nestumas tai baisoka, nes nezinai ko laukti ir ko tiketis, tai vis del ko nors neramu buna
mas sia savaite irgi pas daktara tai reikes paklausti. Ir tiek darbu uzklupo, kad baisu pervargti. kad mazylei nepakenktu