2016.11.12 12:39 (prieš 4 m.)
birzelinuke parašė:
Tai jusu dar lb geras.Nes maniškis galvoja taiip kad aš nedirbu reiškia nepavargstu namie sėdėdama.Visada laukia kol aš viską padarysiu ,niekada lovos nepaklos pats…
Taip mano vyras net gi labai geras, ką vardina čia.. Kažkaip apie tai niekada nesusimastydavau, o vis rasdavau jam kokių priekabių..
nerilyte parašė:
O man iskilo klausimas - jusu vyrai tokie nesupratingi ir kompus mylintys labiau uz zmona buvo ir iki gimstant vaikeliams? Nes nu jei taip - tai ko tiketis dabar, k…
Na, mano vyras iki vaikui gimstant tikrai nebuvo blogas, bet nebuvo pats geriausias. Teko su juo ir kalbeti ir pyktis, bet supratau tik viena, jeigu su vyru nesikalbesi, jam nesakysi tai jis niekada net ir nesigilins kas slegia tave... Buvo ir mano vyras toks, kad jis dirba, o as namu seimininke ir kad as negaliu niekuo skustis, nes pinigu gaunu, galiu pirkt ka noriu. Bet kai jam pradejau sakyti, kad man pinigai daugiau laimes neatnesa, o nauja suknele pradziugina tik tam kartui jis pradejo keistis.. Dar sia vasara isejau padirbeti, palikau vyra nuo ryto iki pat velyvo vakaro su vaiku. Ir ka.. Nuo tada jis visiskai kitoks vyras yra. Anksciau irgi pabudavo su vaiku, kai man reikdavo iseiti ar noredavau pasipuosti, bet grizdavau su ta mintim, kad manes dar laukia simtas darbu.
O dabar galiu ramiai iseiti nors ir visai dienai, bet vaikas bus sutvarkytas, aprengtas ir laimingas. O prie viso to dar ir namai bus tvarkingi.
Visada stengiuosi vyra itraukti i namu tvarkyma, darom generalinius tvarkymus kas pora savaiciu, kai jis pastumia ar padeda pravalyti man nepasiekiamas vietas, visada zinau, kad vyras isnes siuksles, nuvalys langus ar pervilks ta pacia patalyne. Aisku buna kai isplauna vyras lekstes, bet jos nebuna jau taip idealiai isplautos, niekada jo nebaru del to, svarbu padejo.
Mes moterys turim kalbetis su vyru ir jam paaiskinti ko mes norime is ju. Nes vien pykimas is niekur ju netves i tinkama kelia.
Buna vyrui pasiskundziu kodel negaunu geliu, tai jis visada sako kad laukia tinkamo momento, kad mane nustebinti. Nenesa jis geliu kasdien, bet per menesi be jokios progos keleta kartu tikrai gaunu.