Griv. parašė:
Kaip mamos jusu mazyliai 6 men kaip augimo suoliai ar kamuoja ar jau baige kamuot?
As nebezinau ar kazkas kamuoja, nes vis koks naujas issukis islenda, tai jau ir nebekreipiu demesio, o tiesiog prisitaikau prie situacijos
Griv. parašė:
Kaip mamos jusu mazyliai 6 men kaip augimo suoliai ar kamuoja ar jau baige kamuot?
As nebezinau ar kazkas kamuoja, nes vis koks naujas issukis islenda, tai jau ir nebekreipiu demesio, o tiesiog prisitaikau prie situacijos
Silkverpe parašė:
Nu kam jus ta cukru vaikui grudat...
Taigi neskanu
berlina parašė:
Pasiguosiu, gavom mankstu ir masazu po 10dienu, tai mankstas atvaiksciojom pilnai 10dienu, o masazu siandien trecia diena buvo ir nusprendziau daugiau nebevesti.. G…
Nors maniškis per masažus irgi labai verkdavo ant pilvo paguldytas, bet aš vistiek vedžiau, nes žinau, kad visos tos procedūros jam tik į naudą.
Šventoji trejybė parašė:
Taigi neskanu![]()
Ai tiksliai
Maniske kartais irgi sako : "motin, vel cesnako edei, pienas apkarto" Jei nepasakytu, nesuprasciau ko neima ( . )
Silkverpe parašė:
Ai tiksliai![]()
Maniske kartais irgi sako : "motin, vel cesnako edei, pienas apkarto"Jei nepas…
Nuu tikrai gerai kai pasako.... Kad neskanu...
berlina parašė:
Pasiguosiu, gavom mankstu ir masazu po 10dienu, tai mankstas atvaiksciojom pilnai 10dienu, o masazu siandien trecia diena buvo ir nusprendziau daugiau nebevesti.. G…
Mus kai masažavo ir kai ateidavo laikas guldyt ant pilvo, tai jei rėkdavo guldydavo ant manęs tada neverkdavo, tik taip nepatikliai dairydavosi, vis bandydavo pamatyt is kur balsas
Rasela parašė:
Nors maniškis per masažus irgi labai verkdavo ant pilvo paguldytas, bet aš vistiek vedžiau, nes žinau, kad visos tos procedūros jam tik į naudą.
Na man gaila vaiko pasidare..
akairosun parašė:
Mus kai masažavo ir kai ateidavo laikas guldyt ant pilvo, tai jei rėkdavo guldydavo ant manęstada neverkdavo, tik taip nepatikliai dairydavosi, vis bandydavo pa…
akairosun parašė:
Mus kai masažavo ir kai ateidavo laikas guldyt ant pilvo, tai jei rėkdavo guldydavo ant manęstada neverkdavo, tik taip nepatikliai dairydavosi, vis bandydavo pa…
Na jum pasiseke, mum galimybes nebuvo ant manes tarkim guldyti, o niekaip kitaip neisejo nuraminti..
Silkverpe parašė:
As nebezinau ar kazkas kamuoja, nes vis koks naujas issukis islenda, tai jau ir nebekreipiu demesio, o tiesiog prisitaikau prie situacijos![]()
Aisku, as jau nezinau ne kaip man reaguot i naujus isukius vaikas suvelnejo , dabar kaip diena ir naktis lyginant pries kelias sav. Neduoda ne pajudint, kaltinu pilnati ir dantis bet jau tuoj pati augimo suoli isgyvensiu :-D