berlina parašė:
Gal kuriu vaikuciai taip daro? Ar gal zinot kodel taip daro? Kai valgo koses beveik pastoviai steni, iki paraudonavimo, galvojau gal kakoja bet ne, pampersas buna t…
Mano taip daro buna padaro buna ir tuščia
berlina parašė:
Gal kuriu vaikuciai taip daro? Ar gal zinot kodel taip daro? Kai valgo koses beveik pastoviai steni, iki paraudonavimo, galvojau gal kakoja bet ne, pampersas buna t…
Mano taip daro buna padaro buna ir tuščia
akairosun parašė:
Mano taip darobuna padaro buna ir tuščia
![]()
Hmz, kazi ar bando daryt ir neiseina ar siaip issidirbineja ir kartais padaro
smileee parašė:
Musu 71cm ir 7,6 kg, kudute![]()
Mūsų panelės tą pačią dieną gimusios manoji labai panašiai kaip jūsų, 70cm 8kg
Agnu parašė:
Mūsų panelės tą pačią dieną gimusiosmanoji labai panašiai kaip jūsų, 70cm 8kg
![]()
Mes viena diena anksciau gimem 68 cm ir 8400 g
Sonata2015 parašė:
Sveikosgal yra mamyciu kurios jau duodate žuvies mazyliui? Jei taip, tai kokia duodat, kaip ruosiat ja? Nes mums daktare jau patare pradet nuo zuvies primaitini…
Ir as duodu, jurine lydeka, verdu ant garu, kaulus isemus, blenderiuoju su ryziais ir kokia nors darzove (cukinija, moliugas, brokolis, ziedinis kopustas).
Leely parašė:
Mes viena diena anksciau gimem68 cm ir 8400 g
![]()
O kaip fainai, irgi tokia iš tų mažesniųjų
Agnu parašė:
Mūsų panelės tą pačią dieną gimusiosmanoji labai panašiai kaip jūsų, 70cm 8kg
![]()
Kaip smagu "kartu" gimdem
Mazoji musu gauna 6kart mp, viena karta darzoviene ir viena karta kruopu. Galvoju gal mazai, tai vakar papildomai daviau slyvu, banano, vandenuko atsigert, tai visa vakara atpylinejo.. gal per daug skrandukui . Gal kas kokiu patarimu/izvalgu turit?
sveikos mamytes,kazkada rase kazkuri kad prie misinio perejo nuo mp,norejau pasiklausiti koki misinuka reiktu naudot? ta prasme pagal amziu ar kaip,nesusidurus tokiu klausimu tai zalias miskas man tie misiniai,buteliuka vakar pirma karta tik pirkt teko tai irgi niek onenusimanau ir kada pirma karta ji siulyt gal kas gali pakonsultuot situ klausimu
Agnu parašė:
O kaip fainai, irgi tokia iš tų mažesniųjų![]()
![]()
O kokio svorio gimet? Nes maniske siek tiek neisnesiota gime 3050 g.
smileee parašė:
Kaip smagu"kartu" gimdem
![]()
Mazoji musu gauna 6kart mp, viena karta darzoviene ir viena karta kruopu. Galvoju …
Maniske irgi mp valgo dar daug, bet kruopu ir darzoviu valgom jau tris kartus, uzkandai dar obuoliuka duodu pagrauzt
evelina89 parašė:
sveikos mamytes,kazkada rase kazkuri kad prie misinio perejo nuo mp,norejau pasiklausiti koki misinuka reiktu naudot? ta prasme pagal amziu ar kaip,nesusidurus toki…
Pradekit nuo pigiausio tuteli, mums jis tiko, jau nuo 2 nr. Buteliuka irgi jau antra nr galima, kur dvi skylutes mes naujojo avent (anksciau eme, dabar visai nebeima buteliuko)