dolitukeee parašė:
Maniske keliasi nakti kas valanda kartais dazniau.ir taip jau 6menesiai.
Sveika to paties klubo drauge! mes ir taip vargstam. Tik mums per priespilni ir pilnatį užeina tokie epizodai, kai net 40 min ramybės jau yra daug.
dolitukeee parašė:
Sveika to paties klubo drauge! mes ir taip vargstam. Tik mums per priespilni ir pilnatį užeina tokie epizodai, kai net 40 min ramybės jau yra daug.
Silke parašė:
Sveika to paties klubo drauge!mes ir taip vargstam. Tik mums per priespilni ir pilnatį užeina tokie epizodai, kai net 40 min ramybės jau yra daug.
Ne jus vienus menulis veikia
dolitukeee parašė:
Kaip fainai kad ne viena mano tokia didele sunus irgi svorio turejo , tai tikrai isauga ir nukrenta net biski , tik mazoji daugiau priaugineja tai ir sunerimau . Bet jei yra tokiu dideliu ir daugiau tada gal labai ir neskubesiu misinio , noris savu pienuku maitint . O ka mokat jus jau ?
evelina89 parašė:
Kaip fainai kad ne viena mano tokia didelesunus irgi svorio turejo , tai tikrai isauga ir nukrenta net biski , tik mazoji daugiau priaugineja tai ir sunerimau .…
Dideliu nemazai yra
80cm ir 12kg mano mazasis princas
gintit parašė:
Dideliu nemazai yra![]()
80cm ir 12kg mano mazasis princas
Aha jusiski zinojau , bet vat aukstas bent tai tas svoris kitaip atrodo
evelina89 parašė:
Kaip fainai kad ne viena mano tokia didelesunus irgi svorio turejo , tai tikrai isauga ir nukrenta net biski , tik mazoji daugiau priaugineja tai ir sunerimau .…
Neskubek. Nes su misiniu dar daugiau gali priaugti. Man ne vienas gydytojas sake kad sveika mergaite, puikus augimas, tad tik dziaukis mamyte kad sper pienuka turi.
Mokam ropot, vaiksciot isikibus i pirstus, atsistot isikibus i ka nors, ploti rankytemis, ate ate parodyt, nu ir visokius garsus skleidzia.
Silke parašė:
Sveika to paties klubo drauge!mes ir taip vargstam. Tik mums per priespilni ir pilnatį užeina tokie epizodai, kai net 40 min ramybės jau yra daug.
Kazi kada ismiegos ilgiau? Maniske buvo pora sykiu kad numigo 3 val. Tai kai ipratus kad keliasi kas valanda tikrinau ar kvepuoja. bet toki dziaugsma man padovanojo tik tris sykius.
Menulis ir mus veikia. Be to pastebejau kad pradejus primaitinima situacija su miegu tik pablogejo.
O tu mp ar pm maitini?
Svajoklė27 parašė:
Sveikos mamytes, kaip ruosiate jautienos mesyte ir su kuo, kiek laiko reikia ja virti?
As siandien dariau. Paviriai mazyciais gabaleleliais supjaustyta jautiena gal apie 15 min. Paskui pridejau morku, pastarnoku, kopusto ir ryziu truputi ir patroskinau kol ryziai issuto. Tai gal isejo 35min kartu sudejus. Mesyte buvo minksta. Nu ir sublenderevau. Mazge suvalge lygiai 4 saukstelius tai va stenkis sau kad jori.
As versiena naudoju pirma paverdu mesa minimaliai 20 min, paskui dedu pagal nuotaika
Bulve, morka, kopustas
Bulve, morka, ryziai
Saldi bulve, kalafojoras, ryziai
Bulve, morka, brokolis
Bulve, pastarnokas, moliugas
Grikiai, morka, moliugas
Bulve, morka, vermiseliai
Ir t.t.