Aurika26 parašė:
Labas mamytes, kokias arbatas savo leliams duodat?
Jokios. Vanduo, jei reikia.
Niekada nerūkiau ir nejaučiau tam poreikio.
Gimtadieniai pas mus visada su naminiais tortais.
Aurika26 parašė:
Jokios. Vanduo, jei reikia.
Niekada nerūkiau ir nejaučiau tam poreikio.
Gimtadieniai pas mus visada su naminiais tortais.
jauna parašė:
Laba dîena, ar visu mazyliai ismiega ramiai visa nakti?![]()
Miegojo idialiai, nuo 4 men iki 7 men. Dabar kosmaras, keliasi 4 kartus, nors tiek gerai kad pavalgo ir toliau miega...bet ryte 8 kaip laikrodis labas rytas kaip gera budavo kai ismiegodavo visa nakti....
Mantule parašė:
As pries nestuma rukiau, per nestuma metus buvau. O dabar vel rukaunepavyko visam to atsisakyt, o ir pati visam nenorejau mesti.
o tai tos kurios rukote ar pacios maitinat?
Leely parašė:
Miegojo idialiai, nuo 4 men iki 7 men. Dabar kosmaras, keliasi 4 kartus, nors tiek gerai kad pavalgo ir toliau miega...bet ryte 8 kaip laikrodis labas rytaskaip…
4 kartai per naktį ir labas rytas 8 val??? Skamba kaip pasaka.
aš kartais mąstau ar apskritai verta eiti miegoti. Šokinėju kad 10-15 min.. O labas rytas 5.30 vėliausiai. Čia ši visa savaitė tokia.
nerdaba parašė:
Man atrodo kol MP valgys tol ir kelsis naktimis mano mazoji. Keliasi daznai kas 1-2 val. Nors diena su soske netgi labai draugauja, bet nakti niekaip neikisi, reika…
Jetau tik neduokit misinuko jei pieno turit. Kam tada nuo pat pradziu davet mp iskart tada reike duot misinuka. Ne tikrai nedarykit taip. Pakentekit gal veliau prades maziau valgyti.
Aurika26 parašė:
Dabar kaip swrga ciobreliu vaikiska, kartais zolynelio firmos puksio arbatele duodu, dar stipriai skiestas sultis duodu nes vandens nepripazysta o valgo jau pm
nerdaba parašė:
Man atrodo kol MP valgys tol ir kelsis naktimis mano mazoji. Keliasi daznai kas 1-2 val. Nors diena su soske netgi labai draugauja, bet nakti niekaip neikisi, reika…
Tikrai ne. Kol maitinau MP ir dabar mišiniu - skirtumo nepastebėjau. Maitinant MP, bent nereikia iš lovos šokinėti. Vaikas šalia.