Pas mus irgi liudni reikalai, sendien labai verke...laike mane isikibus ir krokodilo asarom paskui sake nurimo, bet liudejo ir kiekviena karta duru skambuciui suskambus bego ziureti ar ne jos mama

SimaB parašė:
Na maniske 13 jau panasiai sveria. Jau nebezinau ka priespieciam ir pavakariam duoti. Nesinori visokiu batonu. O tu tokiu sausu dalyku (kietu barankyciu, duoniuku, …
SimaB, papasakok, kaip atrodo vyresnio vaikučio migdymas pietums arba nakčiai, kai yra kūdikis namie?? man kol kas neįsivaizduojama, kaip sūnų reiks užmigdyti su leliuku ant rankų... arba naktį, kai reikia maitinti, ar nebudinėja pirmagimė?
Erato parašė:
SimaB, papasakok, kaip atrodo vyresnio vaikučio migdymas pietums arba nakčiai, kai yra kūdikis namie?? man kol kas neįsivaizduojama, kaip sūnų reiks užmigdyti su le…
Na viskas labai paprasta :D! Kai dicke migdau dazniausiai maziuka maitinu, tai tiesiog sedziu prie dukros lovos ant kedes su mazyliu ant ranku ir laukiu kol uzmigs. Buna mazylis anksciau uzmiega, tada palieku ji lopsy ir einam su mazaja migdytis.
Nakciai dazniausiai vyras dukra migdo, o as mazyli. Bet jei vyro nera tada as migdau taip pat kaip ir per pietus.
Nakti dukra kazkaip nepabunda, ji miega kitam kambary, bet durys atidarytos. Vaikstau ir i vonia, ir maziukas suverkia. Bet skustis negaliu, jei prabunda nueinu nuraminu arba vyras nueina, as dabar taip kietai miegu, kad kartais negirdziu kaip ji suverkia, o va maziuka tik pradejusi kruteti isgirstu.
Geriau klauskite kaip vyresnelei valgyti verdu arba ja maitinu :D, taip pat su kudikiu ant ranku arba papo :D. Yra buve, kad kose viriau maitindama maziuka :D.
Buna zinokite visko :). Ismokau ir is kedutes dukra iskelti su mazyliu ant ranku ir abu per karta nusinesti/uznesti laiptais, su mazyliu ant ranku bokstus statyti is kaladeliu ir t.t :). Tobuleju labai greit :D.
Siaip nestresuokite, nesinervuokite ir rasite iseitis is visu situaciju. As ir galvojau kaip cia bus, bet prisitaikai ir suprangi, kad jei parinsies tai geriau nebus :).
Beje susilaukus antro vaiko supratau kiek laisvo laiko turejau su vienu :D!!!!
karinaite_ parašė:
Pas mus irgi liudni reikalai, sendien labai verke...laike mane isikibus ir krokodilo asarompaskui sake nurimo, bet liudejo ir kiekviena karta du…
Oi mamos, jus mane jau gazdinate. Tai kas bus kai mes isvesim dukra i darza? Siandiem sveciuose buvo mergyte su berniuku, jie 1.2 metu. Mano vaikas visa laika prasedejo man ant keliu arba ant sofos ir baisiai verke. Jei tie vaikai noredavo ateiti prie jos tai ji net bamdydavo juos nuspirti. Paskui jie abu kartu zaide, o maniske verke. Tai kaip darzely bus viskas?
SimaB parašė:
Oi mamos, jus mane jau gazdinate. Tai kas bus kai mes isvesim dukra i darza? Siandiem sveciuose buvo mergyte su berniuku, jie 1.2 metu. Mano vaikas visa laika prase…
Na cia negali zinoti, as su sunum labai pergyvenau, nes jis visai nenoredavo draugauti su kitais vaikais, pats sau vienas budavo...zaidimo ailstelej jei kas prieidavo stumdydavosi. O i darzeli pradejo eiti labai noriai, beveik be asaru! Ir dabar labai aktyvus, su visais draugauja, tiktai nelieka nepastebetas...o su mazaja as buvau labai optimistiska, ji visada labai norejo bendrauti su kitais vaikais, kai atvaziuodavom paimti brolio su asarom issinesdavau is darzelio, nes noredavo likti ir zaisti...o va kaip gavosi mamos nera ir vsio, nieko nebereikia...
t.sandra.t parašė:
Darzelis, stresas ne tik vaikuciams, niekad negalvojau, kad taip sunku bus visiems ? pabuvo tik 3 dienas, po 3.5 val. Paskui suslogavo. Tai nuo pat pirmos dienos ka…
Pas mus lb panasiai. Db ir namie jau su slogom. Po 4 d. Darzely verkia kaip supratau nuolat, prasosi nesiojama ant ranku...
Skauda man
waydzius parašė:
Pas mus lb panasiai. Db ir namie jau su slogom. Po 4 d. Darzely verkia kaip supratau nuolat, prasosi nesiojama ant ranku...
Ir taip pat daug pykcio, blogai miega, jei namie nusisuku nuo jos - jau isterija... niekur atsitraukt negaliu...
Na o aš šiandien palikau irjau neverkė, tik nusiminus buvo... supranta jau, kad vistiek paliksiu sunku man pačiai persilaužti... nžn kaip jai čia seksis pietų miego miegoti.. aš pradėjau melisų arbatą duoti, tai nakti ramiau miega. O šiaip irzlesne ir mamos labai jai reikia